Lenjeria pentru patul bebelușului, un factor determinant pentru calitatea somnului – descoperă ofertele de la www.nichiduta.ro

0
25

Deși primul gând despre dotarea camerei de bebeluș se referă la pătuț, grija imediat următoare pe lista părinților se referă la lenjeria pentru acest pătuț. Așa cum este firesc, piesele de lenjerie trebuie să dispună de elemente ce îmbracă fiecare element în material calitativ. Scopul lenjeriei este de a oferi confort, de a îmbunătăți calitatea somnului și nu în cele din urmă de a reda aspectul plăcut al întregului pătuț.

Lenjeria de pat pentru copil ar trebui să urmeze în mare parte aceleași principii de calitate ca și în cazul lenjeriilor utilizate de adulți. Poate chiar mai multă stricteţe, întrucât este vorba de starea de bine și de sănătate a nou născutului. Desigur că orice părinte responsabil se va gândi: unde gasim o lenjerie pentru bebelusii nostri. Oferte sunt, opțiuni dintre cele mai variate regăsindu-se în magazinele de profil, chiar și online.

O recomandare este www.nichiduta.ro. Aici lenjeriile sunt pe categorii, în funcție de tipul de pătuț, calitatea fiind implicită. În egală măsură prețurile sunt variate și rezonabile. Motivele pentru care o astfel de recomandare se susține se referă la diversitatea seturilor, precum și la faptul că se pot achiziționa și elemente separat, precum și alte accesorii ce completează cu succes un pătuț bine pregătit în a oferi confort superior și odihnă pe măsură.

Setul de lenjerie potrivit

Pentru a determina ce lenjerie se potrivește a fi aleasă trebuie să se țină cont de tipul de pătuț. Pentru cele din material textil, pliabile, se vor exclude lateralele protectoare pentru că în astfel de cazuri nu există posibilitate de prindere și nici nu va fi nevoie.

De asemenea, la unele tipuri de seturi nu va exista o piesă aparte drept învelitoare de plapumă, căci aceasta se include în set și dispune de un model tematic. Aceeași poveste se repetă și când vine vorba de pernă, aceasta fiind una specială, subțire, pentru că bebelușii nu au nevoie de susținere și de folosire a unei perne ca cea de adult.

Setul de 2 piese

Pentru cei care mizează pe clasicul tip de pat, o investiție pe termen lung ce se pretează de asemenea a fi folosit pe măsură, un set de lenjerie va implica doar fața de pernă și una pentru plapumă. Un set de 2 piese de acest gen reprezintă minimul necesar.

Dimensiunile sunt standard, materialul este de calitate și hipoalergenic. Imprimeul este și el parte din ecuație, fiind specific pentru nou născuți, de regulă cu forme atractive și interesante.

Setul de 3 până la 5 piese

O altă categorie se referă la seturi complexe ce includ plapumă, pernă și cearșaf pentru saltea, cu laterale de protecție. Acestea sunt alegerile pentru cei care au achiziționat un pătuț din lemn ce trebuie dotat corespunzător, chiar și cu atașarea pernelor de protecție cu prindere rapidă și ușoară.

Un astfel de set păstrează pentru fiecare element parte din el un design specific, o tematică colorată și veselă. Nu doar specificațiile sunt în măsură să demonstreze calitatea, ci și compoziția în sine, fiind vorba de o umplutură moale, termoizolantă, dar care nu impune greutate pieselor de lenjerie.

Setul cel mai complex – 15 piese

Pentru cei mai practici ce doresc o achiziție complexă ce încheie și grija a ceea ce ține de setul de lenjerie nichiduta.ro care dispune de seturi cu până la 15 piese. Aici se includ mai multe laterale de protecție, o pilotă precum și o husă pentru aceasta, pernă, cearșaful și huse pentru lateralele din dotare.

Astfel de seturi păstrează desigur regula fibrei naturale – sunt din bumbac de înaltă clasă și reprezintă desigur un design specific, cu personaje, caractere sau elemente ce țin de specificul vârstei. Dat fiind că este vorba de un material net superior, acesta poate fi folosit încă din prima zi de viață a celui mic.

Pentru variante multiple, colorate subtil – pentru că mai puțin contează acest aspect, cât rezistența materialului și calitatea lui – nichiduta.ro dispune de opțiuni care mulțumesc orice buget și liniștesc orice părinte stresat de alegerile pe care trebuie să le facă. Va fi o completare ulterioară achiziției de pătuț, ce poate cunoaște și asocierea cu un baldachin sau diverse jucarii, un carusel sau alte elemente ce atrag vizual.