Laptele praf Humana: pe baza caror criterii aleg parintii acest tip de lapte pentru nevoile bebelusului?

0

Una dintre cele mai mari teme pe care se contrazic mamicile in parcuri, pe site-urile de socializare sau in conversatiile telefonice este legata  de modul de hranire al bebelusului: cu lapte praf sau cu lapte matern?

Recomandat ar fi ca bebelusul sa fie alaptat exclusiv 6 luni cu lapte matern si apoi inca 2 ani alaptat pana la intarcarea definitiva. Numai ca nu intotdeauna starea de sanatate a mamicilor, programul acestora si dorinta lor este in acord cu recomandarile medicilor, de aceea foarte multe tinere mame adopta metoda hranirii bebelusului cu lapte formula.

Una din cele mai cautate marci de pe piata este cea de lapte praf Humana – acest tip de lapte praf fiind recomandat inca din primele zile de viata si pana la doi ani.

Formula de lapte praf Humana potrivita fiecarui copil in parte

Acest tip de lapte ofera alternative potrivite in functie de varsta celui mic:

  • Laptele praf Humana 1 este indicat copiilor cu varsta de pana la 6 luni, care au alte necesitati in ceea ce priveste nutrientii asigurati organismului;
  • Dupa 6 luni, copilul va avea nevoie de alti nutrienti pana la un an, de aceea parintii pot opta pentru formula de lapte Humana 2;
  • Cei care au implinit deja varsta de un an pot sa consume fara probleme lapte praf Humana 3;
  • In plus, laptele praf Humana 0 este o formula de lapte imbogatita, optima pentru bebelusii nascuti prematur, care va fi administrat sub atenta supraveghere a medicului pediatru.

Lider pe piata din Germania, Humana este producatorul de lapte praf preferat al mamicilor din peste alte 30 de tari din intreaga lume, inclusiv Romania. Justificat, avand in vedere ca formula de lapte praf Humana este foarte apropiata de cea a laptelui matern.

Compozitia laptelui praf depinde de nevoile si de varsta bebelusului, dar si de felul in care organismul sugarului se adapteaza la mediu. Formulele de lapte praf Humana sunt imbogatite cu probiotice, ceea ce inseamna ca stimuleaza dezvoltarea florei intestinale, imunitatea si regleaza tranzitul intestinal, fiind bogate in fier. Copiii care prezinta tendinta de regurgitare foarte pronuntata necesita o formula de lapte praf pe baza de pectina din banane si de amidon usor digerabil.

Beneficiile componentelor din laptele praf Humana pentru copii

Acizii grasi din laptele praf sunt ideali in cazul bebelusilor al caror organism este perfect sanatos, regland sistemul imunitar, dezvoltand sistemul nervos si vederea. De asemenea, daca bebelusul are probleme cu scaunul, din compozitia laptelui praf nu trebuie sa lipseasca fibrele din banane care ajuta la normalizarea acestuia.

Mamicile care nu au lapte matern, nu pot alapta din motive de sanatate, care nu au timp sa alaptez pentru ca au o viata profesionala foarte activa, pot sa ia in calcul hranirea bebelusului cu lapte praf Humana, una din cele mai complete si imbogatite formule de lapte praf de pe piata.

Acesta este usor de procurat si de preparat de catre persoana care are grija de cel mic, este usor de digerat si de asimilat pentru bebelusi, fiind ideal pentru copii de orice varsta.