La doar 17 ani, această tânără din Oradea a reuşit să-i impresioneze pe americani cu machiajele realizate. Cum şi-a descoperit pasiunea pentru make-up

0

Antonia Lestyán este o liceană de 17 ani din Oradea şi se descrie ca fiind o tânără căreia îi place să-şi depăşeacă limitele şi să se facă remarcată prin lucruri pozitive. Deşi este elevă în clasa a douăsprezecea, Antonia este make-up artist cu acte în regulă, reuşind ca prin machiajele realizate să-i impresioneze pe străini.

Tânără din Oradea susţine că a fost mereu omul extremelor: pe de-o parte, fata cu sufletul dedicat artelor, deoarece desenează de la cinci ani, cântă la chitară, scrie şi a practicat dansul, iar pe de altă parte,este întruchiparea unui viitor student la medicină, deci amatoare de „parte reală” a vieţii.

“Nu am putut să mă despart de niciuna dintre conceptele acestea, chiar dacă sunt foarte diferite şi, dacă mă gândesc mai bine, datorită armoniei pe care am creat-o între ele, am ajuns ceea ce sunt azi.

Sunt o persoană foarte ambiţioasă, chiar perfecţionistă, două caracteristici pe care eu le consider esenţiale dacă îţi doreşti cu adevărat meseria aceasta. Întotdeauna detaliile vor face diferenţa şi fiecare plus te poate ajuta să ajungi acolo unde ţi-ai propus” a mărturisit Antonia Lestyán.

A crescut cu ideea că orice femeie care se respectă trebuie să aibă grijă, în primul rând, de pielea sa şi, implicit, de lookul pe care îl are. Acest concept i-a fost insuflat de mama sa care este medic estetician şi care prin meseria pe care o practică a făcut-o  curioasă să descopere domeniul de beauty, de unde şi dorinţa ei de a studia dermatologia.

“Pe lângă ritualul de îngrijire atât de important, mama a fost cea care mi-a dat primele lecţii de machiaj. În zilele noastre, orice adolescentă îşi doreşte să arate cât mai bine, iar asta implică obligatoriu un fond de ten şi o linie de eyeliner cât mai pronunţată. Nu am fost adepta acestor „şabloane”, pe care, de altfel, nu le susţin nici acum, deoarece fiecare dintre noi este unic şi aşa trebuie să rămânem”, susţine Antonia.

Citeste mai mult: adev.ro/obzjtd

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here