La aniversarea a 20 de ani, WENS Travel a lansat un club dedicat celor mai fideli călători

0

WENS Travel aniverseaza 20 ani, iar cu aceasta ocazie a lansat WENS INSPIRE CLUB, un club dedicat celor mai fideli calatori care au ales sa exploreze lumea alături de WENS Travel.

Acest club isi propune sa fie un spatiu inspirational care sa reuneasca o comunitate pasionata de calatorii dar si animată de dorinta de a impartasi experiente din destinatiile descoperite alaturi de WENS TRAVEL.

Beneficiile exclusive ale membrilor WENS INSPIRE CLUB, au menirea sa aduca plus valoare calatoriilor si sa adauge un supliment de savoare la destinatie dar, in egala masura, sa creeze legaturi speciale intre oameni cu pasiuni si interese comune care impartasesc atat dragostea pentru calatorie dar si aceea pentru comunitatea careia apartin.

Unul dintre beneficiile speciale ale membrilor clubului este programul Zoom The World, o serie de intalniri in cadrul carora acestora li se vor prezenta programele turistice inedite create pentru a celebra lansarea WENS INSPIRE CLUB.

De asemenea, la aceste intalniri, membri vor avea ocazia sa impartaseasca impresii si preferinte pe baza carora Wens Travel va contura design-ul unor noi circuite individualizate, dedicate lor, transformand astfel harta lumii dintr-un puzzle static intr-o constructie dinamica, vie, armonioasa, amprentata de dorintele si descoperirile comunitatii de calatori, membri WENS.

Wens Travel premiaza pasiunea de a calatori.

Calatorind cu WENS Travel, alaturi de beneficiile din orașul de rezidență și de cele la destinație, membrii acumuleaza stele WENS care le pot aduce  un CELEBRATION WEEKEND cadou in una din diverse destinatii.

Stelele Wens se acorda tuturor calatorilor care achizitioneaza serviciile turistice Wens Travel, calitatea de membru dobandindu-se la acumularea a 30 de astfel de stele.

Membrii Wens Inspire Club beneficiaza de profesionalismul Wens Travel dar si de expertiza si serviciile premium ale partenerilor .

Pentru mai multe informatii despre WENS INSPIRE CLUB, puteti accesa site-ul www.wens.ro si pagina de Facebook.

Infiintata in 1997, ca o agentie de ticketing, Wens Travel, in cei 20 de ani de activitate a creat mii de vacante si calatorii cu amintiri frumoase.
Treptat, serviciile s-au diversificat, acoperind astazi cu solutii adaptate atat segmentul de business, cat si cel de leisure, evenimente si servicii sportive complete. Fidelitatea clientilor WENS Travel confirma creativitatea, experienta si promptitudinea cu care sunt realizate pachetele personalizate in timp real.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.