Kylie Jenner a lansat o colecție de produse de makeup de Halloween!

0
Foto: Facebook

Celebra Kylie Jenner, fondatoarea Kylie Cosmetics iubește Halloween-ul și în fiecare an se costumează în diferite personaje. Acum în 2018 ea își lansează o colecție de cosmetice potrivite pentru Halloween, care conține nuanțe noi de rujuri, palete de farduri de ochi, dar și un highlighter care își schimbă culoarea, toate în culorile potrivite pentru acestă sărbătoare.

Kylie Cosmetics este una dintre cele mai cunoscute branduri de cosmetice din intreaga lume, cu vânzări de milione de dolari în fiecare an.

Vampire Lip Kit este un set care conține un ruj și un creion pentru conturarea buzelor, într-o nuanță asemănătoare cu cea a sângelui.

Mummy Palette este o paletă alcătuită din 9 farduri de ochi în culorile potrivite acestei sărbători, precum, galben, portocaliu sau mov. Kylie spune că iubește culorile din această paletă, deoarece consideră că se poate realiza un machiaj de ochi dintr-o singură culoare și arată excepțional.

Which and Famous și Hello Ghourdeous sunt două farduri de ochi lichide care se potrivesc de minune cu Halloween-ul.

Colecția conține și 4 nuanțe noi de rujuri: Monster este un verde intens, Creep It Real este o culoare naturală, Haunt It este un portocaliu care duce cu gândul la dovleacul de Halloween, iar Spider Bite este un mov închis.

Go Ghost este un highlighter unic, produsul este argintiu, dar aplicat de față își schimbă culoarea și devine auriu.

Handsome Devil Spooky Gliter Gloss este ruj strălucitor potrivit pentru un machiaj de Halloween.

Ambalejele produselor sunt și ele potrivite pentru Halloween, mai exact pe acestea sunt ilustrate fantome, lilieci dar și scelete. Produsele au fost puse în vânzare din 12 octombrie pe www.kyliecosmetics.com.