Kim Kardashian lansează o colecție de produse de machiaj pentru mirese

0
Foto: Instagram

Kim Kardashian surprinde din nou! Vedeta a anuntat ca va lansa o noua colectie de produse de machiaj, de data aceasta destinata in special mireselor. Cu noile produse clientele vor putea reproduce look-ul pe care Kim l-a avut in momentul in care s-a casatorit. 

Starleta Kim a dezvăluit că machiajul ei preferat de mireasă este chiar cel pe care la purtat ea când s-a căsătorit cu Kanye West, în 2014. De aceea, odată cu pasiunea sa pentru makeup, va avea și o colecție pentru mirese.

Vedeta a anunțat că, deoarece în acest an se împlinesc 5 ani de când s-a căsătorit, a decis să creeze o colecție de produse de machiaj pentru a marca această aniversare frumoasă.

Colecția va apărea în luna mai, deci miresele mai au puțin de aștepat până când își vor putea achiziționa aceste produse.

Look-ul de mireasă al celebrei Kim a fost creat de make-up artistul cu care colaborează chiar și azi: Mario Dedivanovic.

Recent Mario a dezvăluit două dintre produsele pe care le-a folosit în realizarea machiajului bridal al lui Kim: Urban Decay Perversion mascara și L’Oréal Paris Colour Riche Extraordinaire liquid lipstick în nuanța Nude Ballet.