Kate Middleton, povestea colierului care a atras atenția întregii lumi

0
Foto: click.ro/Profimedia

La funeraliile prințului Phillip, Kate Middleton a adus un omagiu emoționant Casei Regale Britanice. Aceasta a îmbrăcat o ținută extrem de elegantă, simplă și sobră în același timp, accesorizată cu un colier de perle împrumutat chiar de la regina Elisabeta a II-a. Aceeași bijuterie a mai fost purtată și de Prințesa Diana, în anul 1982.

Ducesa Kate a sosit alături de soțul ei, Prințul William, la capela Saint George de la Windsor. A fost prima ei apariție în public de la anunțul mortii ducelui de Edinburgh și a reușit să ofere din nou o lecție de stil vestimentar de înaltă clasă.

Daily Mail scrie că ducesa de Cambridge a îmbrăcat pentru ceremonie o rochie Roland Mouret, pe care a mai purtat-o la Festivalul Legiunii Regale Britanice de Ziua Comemorării, din 2018, și pe care a pus-o în valoare cu ajutorul unei pălării cu voal, semnată Philip Treacy. Bijuteriile din perle au contrastat elegant cu sobrietatea ținutei negre, iar colierul afișat de Kate a atras atenția întregii lumi. Ducesa a purtat un colier de perle împrumutat de la Regina Elisabeta a II-a, special pentru funeraliile prințului Philip, cerceii fiind tot din colecția suveranei.

Foto credit: Profimedia

Colierul de perle, din colecția personală a reginei Elisabeta, a mai fost purtat de Kate la aniversarea de 70 de ani a cuplului regal, la Castelul Windsor, în 2017, scrie Daily Mail, citat de click.ro. Bijuteria a mai fost purtată și de soacra ei, Prințesa Diana, în 1982. Regina i-a împrumutat colierul ​​Dianei pentru un banchet dat de Regina Beatrix și Prințul Claus al Olandei, la Palatul Hampton Court.

Acest colier a fost creat special pentru Regina Elisabeta a II-a, din cele mai fine perle de cultură și a reprezentat un cadou din partea guvernului japonez.