Joburi disponibile in cadrul studiourilor de videochat si ce avantaje ofera acestea

0

Nu mai este o surpriza faptul ca in piata locurilor de munca  jobul de model videochat capteaza din ce in ce mai multa atentie in randul tinerelor si nu numai, ofertele unor  studiouri videochat  Bucuresti sunt deja competitive si tot mai adesea intalnite. Se adreseaza fetelor cu varsta majora in primul rand, pana la femei mature de 30 de ani+ si promit se pare sume fabulos de mari. Nu sunt simple vorbe, ci chiar realitati, dupa cum se face cunoscuta activitatea din cadrul unui studio de profil, Be You.

Studiourile de acest gen au cladit o intreaga industrie prezenta pe piata locurilor de munca din Romania, insa cu activitate sustinuta pe piata externa. Asta pentru ca platformele de interes pentru membri si implicit pentru modele sunt exclusiv cele din strainatate, aspect poate mai putin cunoscut, ca de altfel multe altele. Subiectul pare sa fie inca un tabu pentru unii romani conservatori, insa nu si pentru generatia de fete tinere, acestea privesc ofertele de angajari la un studio de videochat din Bucuresti ca pe o oportunitate de a urca rapid pe treptele de evolutie, devenind independente financiar mai repede si mai usor decat credeau.

Loc de munca la Be You Studio

Dupa ce s-au convins ca ar dori sa porneasca pe acest drum, tinerele interesate isi aleg studioul cu care sa colaboreze. Aici exista competitie, dar diferentele se pare ca se fac in detalii si avantaje oferite. Spre exemplu dupa cum se mentioneaza la www.beyou-studio.ro se vorbeste clar si fara ocolisuri despre posibilitatea castigurilor foarte mari, despre seriozitatea si implicarea de care trebuie sa dea dovada cele ce doresc o colaborare cu acest studio de videochat Bucuresti, precum si despre modul in care reputatia studioului le avantajeaza pe fete.

De ce este important ca studioul ales sa fie unul cu istorie pe nisa aceasta? Pentru ca nu va exista senzatia aceea  de „goana” dupa un succes castigat rapid, minimalizand interesul acordat fetelor, echipei si a reusitei acestora, pentru ca va conta si conditiile de munca oferite si nu doar orele petrecute de modele pe platforme si castigurile acumulate de acestea.

Iata si cum Be You Studio este cunoscut pe piata: ca fiind singurul studio din Bucuresti agreat de partenerii Cams.com, cu titlul de Official Preferred Studio. Au bifat de asemenea si faptul ca sunt singurul studio de profil ce au primit din partea aceluiasi site premiul Training Excellence, din cadrul summitului Bcams din luna noiembrie. De asemenea, au in fiecare luna 5-6 modele in top „model of the month” pe siteul cams.com. Iar pentru ca tabloul sa fie unul complet, sunt axati pe evolutia modelelor, pe care le sprijina spre evolutie si evident castiguri tot mai mari.

Castigurile din videochat, un stimulent puternic pentru orice tanara

Daca ne raportam la modelele BeYou Studio, acestea reusesc sa atinga constant incasari de peste 10.000$ pe luna. Suna fabulos, dar chiar este o realitate demonstrata cu mandrie prin activitatea contorizata a modelelor. Astfel, sumele vehiculate sunt desigur si ceea ce atrage orice tanara ambitioasa si serioasa.

Domeniul videochat are un astfel de potential intrucat mediul de activitate este unul extern. Conteaza, de asemenea ca modelul sa fie o tanara serioasa ce profita de acest context;cu ambitie, interes constant si determinare reuseste in cele din urma sa castige ceea ce la inceput parea un obiectiv greu de atins.

O factor important in acest sens este si partea de training. Atentie, insa, se pare ca unele studiouri promit fetelor ajutor, training personal, insa de cele mai multe ori poate fi vorba de un sistem  gandit doar pentru castiguri sporite, nu si in avantajul dezvoltarii modelului. Cei de la Be You Studio nu promoveaza ideea de training intensiv ce presupune ca anumite persoane sa  urmareasca modelele 24/7 si chiar sa tasteze in locul acestora, ci lasa modelele sa se dezvolte si sa-si construiasca un brand propriu. Mizeaza pe realitate, pe naturalete si farmecul propriu al fiecarei femei.

Dincolo de faptul ca acest studio de videochat bucuresti isi sprijina modelele in drumul spre evolutie, de asemenea au si premii pe care le ofera ca drept incununare a eforturilor depuse. Cele ce au ales sa colaboreze cu BeYou Studio sunt asadar modele apreciate intrucat in jurul lor roieste si succesul studioului.

Recomandari

La ora actuala exista o industrie destul de evoluata a acestei nise. Cele interesate de un astfel de job ar trebui sa stie ca pot avea pretentii in a alege un studio cu care sa colaboreze deja cunoscut pe piata de profil, premiat pentru activitate, dorind un cadru legal al acestui tip de job. Iar Be You Studio din Bucuresti poate fi un reper al unor astfel de pretentii.