Jeffree Star vine în România! Când și unde se întâlnește cu fanii

0
1935
Foto:lofficielsingapore.com
Un personaj celebru în lumea beauty, Jeffree Star vine în sfârșit și în România! Starul american ajunge în țara noastră în curând și își va prezenta noile produse de makeup lansate recent. Fanii români îl vor putea întâlni personal în București.
 
Jeffree Star este unul dintre cei mai bogați oameni din lumea beauty. Cunoscutul makeup artist/antreprenor/vlogger/artist în vârstă de 33 de ani se bucură de un real succes pe internet. Milioane de oameni îi urmăresc clipurile pe YouTube și de când și-a lansat propriul brand de cosmetice fiecare colecție se vinde extrem de rapid.
Jeffree Star Cosmetics a apărut pe piața mondială în 2014. Prima colecție a fost compusă din rujuri richide, palete iluminatoare, urmând ca apoi Jeffrey să lanseze și palete cu farduri de pleoape și accesorii de machiaj.
Produsele de makeup semnate de Jeffree Star sunt disponibile de câteva luni și în România, în magazinele Marionnaud.
Celebrul makeup guru a pornit într-un turneu mondial pentru a-și lansa în mod oficial produsele în mai multe țări, iar în aprilie el va ajunge în exclusivitate în România! Jeffree a anunțat că organizează o sesiune de meet n greet cu fanii la unul dintre magazinele Marionnaud din București.
Anunțul oficial a fost făcut chiar de către starul mondial pe pagina sa de Instagram!