Iulia Albu, ai văzut asta? Uite ce animal de companie și-a luat un celebru cântăreț din Republica Moldova

0

Ian Ceban este unul dintre cei mai apreciați artiști din Republica Moldova. Tânărul a ajuns cunoscut cu mai multe melodii de succes cântate împreună cu Tyana, sora artistului.  Ian se bucură de succes și pe rețelele de socializare. Paginile sale de Facebook au mii de urmăritori.

Artistul din Republica Moldova este foarte activ pe rețelele de socializare. De curând el și-a surprins fanii, atunci când și-a prezentat noul animal de companie. Este vorba despre un cocoș! Tânărul a postat mai multe imagini pe Facebook cu noul său animăluț.

”Prieteni  astăzi am decis să vi-l prezint pe Barsic noul meu animal de companie,dăruit de un prieten foarte bun , poate că pentru unii e bizar… dar pentru mine nu… Ce părere aveți ? ”, a scris Ian pe pagina sa de Facebook.

ian

Se pare că fanii din Republica Moldova au rămas surprinși după ce au văzut pozele. Nu același lucru putem spune despre românii care sunt deja obișnuiți cu astfel de animale în brațele vedetelor.

În România, Iulia Albu a apărut pentru prima dată cu un cocoș, apoi cu o găină în brațe. Fashion editorul ne-a obișnuit deja cu aparițiile ei cu diferite animale de companie.

 

iuliaalbu

foto:facebook.com

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.