Iubirea trece prin mall! La Iulius și Vivo se sărbătorește dragostea, în weekend

0

La Iulius Mall și Vivo Cluj se sărbătorește dragostea în acest weekend. În cele două mall-uri se pregătesc diverse evenimente pentru îndrăgostiți, iar cei norocoși pot pleca acasă cu premii substanțiale. Luna iubirii vine și cu multe reduceri în toate magazinele.

La VIVO se sărbătorește iubirea în stil franțuzesc! Între 10 și 12 februarie sunteți invitați la micul Paris din VIVO Cluj Napoca. Un decor special și multe activități pentru îndrăgostiți sunt pregătite pentru acest weekend. Aici vă veți putea căsători pentru o zi și puteți câștiga, prin tragere la sorți, o excursie la Paris!

Totodată, centrul comercial din inima Transilvaniei le-a pregătit tuturor îndrăgostiţilor un nou concurs. Începând din acest weekend, toţi cei care vin la VIVO! Cluj-Napoca, îşi fac o fotografie alături de persoana iubită lângă decorul special amenajat, au şansa să câştige prin tragere la sorţi două ceasuri Apple Watch.

O atmosferă romantică va fi și la Iulius Mall Cluj. Aici veți avea parte de o competiție incitantă și de surprize pentru tine și jumătatea ta. Este simplu! Faci cumpărături, te înscrii la campanie, iar Cupidon vă va testa aptitudinile înainte de a vă premia.
Dacă sunteți îndrăgostiți de shopping, mall-ul din Cluj ți-a pregătit premii inedite. În perioada 10 – 13 februarie2017, vă puteți înscrie în campania „Don`t be late for Cupid`s date!”. Dacă faceți cumpărături în valoare de minimum 100 de lei din magazinele Iulius Mall Cluj și sunteți îndrăgostiți până peste cap de perechea voastră, atunci sunteți candidatul ideal.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.