Ioana Todoran, în echipa specialiștilor care vor realiza coafurile concurenților de la Eurovision!

0

Pe langa Roxen, o alta romanca va reprezenta Romania la Eurovision! Hairstilistul Ioana Todoran a castigat un important concurs din industria frumusetii si va face parte din echipa specialistilor care vor realiza concurentilor de la Eurovision. Tanara a impresionat juriul care a avut de ales din peste 200 de hairstilisti din intreaga lume.

Ioana Todoran lucreaza de peste 12 ani in industria beauty si a participat pana acum la mai multe competii internationale pe care le-a si castigat, insa cea mai mare realizare din cariera sa este reusita la concursul “Show us Your Style”. Tanara a castigat competitia la care s-au inscris peste 200 de hairstilisti din intreaga lume. A impresionat juriul cu o coafura glam, extrem de creativa.

“Totul s-a petrecut in mediul online. Eu am efectuat un video in care am ales sa arat reinterpretarea mea a unui look care a fost in mare voga acum 100 de ani, respectiv look-ul anilor 20. Mi se pare ca este o coafura destul de curajoasa care inspira feminitate farmec si eleganta.” ne povesteste Ioana Todoran.

Reusita la acest concurs international i-a asigurat Ioanei si participarea la Eurovision. Ea va face parte din echipa creativa care va realiza coafurile concurentilor competitiei din acest an. “Asta mi-am dorit. Sa evoluez cat mai mult. Imi place foarte mult si munca de salon dar mi-am dorit ceva mai mult de la viata si uite ca a venit ocazia in sfarsit. Visul mi s-a indeplinit.” spune Ioana.

Hairstilistii vor fi impartiti pe echipe, iar Ioana spera sa contribuie la infrumusetarea reprezentantei Romaniei, Roxen, cunoscuta pentru stilul mai excentric in ceea ce priveste coafurile.

“Ii tin pumnii foarte stransi sicsper sa ajungacea castigatoarea Eurovisionului. Eu i-as pune niste extensii foarte lungi, as combina poate volumetria cu impletiturile.(…)Mie imi plac foarte mult coafurile voluminoase, perucile si imi plac foarte mult si impletiturile.” spune Ioana Todoran.

Ioana Todoran va pleca la Rotterdam la mijlocul lunii mai, unde spera sa reprezinte Romania cu success. Pana atunci le infrumuseteaza pe clientele sale de la salonul din centrul Vestige din Cluj Napoca unde lucreaza de mai bine de 9 ani.

In aceasta perioada tanara lucreaza de dimineata pana seara la salon. Pe langa aceasta activitate mai are si alte proiecte care pana acum i-au adus numai satisfactii pe plan profesional. “Am avut onoarea de a lucra cu foarte multi designeri romani si internationali, am avut norocul de a aparea in reviste internationale, am participat si am castigat foarte multe competitii. Sunt foarte multumita de tot ce am realizat pana acum, ii multumesc lui Dumnezeu pentru toate reusitele, sunt foarte bucuroasa si foarte implinita.” ne-a mai declarat Ioana Todoran.

Dupa munca din backstage-ul Eurovision, tanara va da interviuri presei locale si va realiza o sedinta foto pentru o revista de moda. In plus, ea va avea parte si de o minivacanta la Rotterdam.