Investește în ambarcațiuni moderne, pentru un timp bine meritat

0

O plimbare în largul mării nu poate însemna decât liniște și confort atunci când se ivește ocazia. Starea de bine datorată valurilor mării însoțită de jocul delfinilor dacă aceștia își fac apariția, reprezintă un deliciu pentru amatorii de marea albastră.

eBoat dispune de ambarcatiuni menite pentru astfel de călătorii, în care confortul se îmbină cu buna dispoziție. Acestea sunt special concepute pentru a fi rezistente în cazul unui accident. De asemenea, sunt testate înainte de a fi promovate. Totodată, acestea vin echipate corespunzător cu tot ceea ce este necesar la bordul unei bărci.

Poseidon Kingfisher 570, o barcă bună se cunoaște de departe 

După cum îi spune și numele, King Fisher, una dintre bărcile promovate are menirea de a face ieșirea în larg, o experiență plăcută. Nu numai că este intens studiată și că se pune preț pe mici detalii, folosind-o pe ea nu vei întâmpina nicio problemă în ceea ce privește conducerea ei.

Aceasta a fost proiectată la standarde înalte. La crearea ei s-a dorit includerea unui parbriz și a unor uși mari glisante. Întocmai pentru a oferi acea eleganță pentru care ambarcațiunile de mare calibru sunt recunoscute.

Aceasta vine cu un cockpit încăpător în care se află banchetele și din care se pot admira peisajele mai atent.

Poseidon Kingfisher 650, aceeași denumire, alt model mult mai puternic

Este cunoscut faptul că Poseidon era zeul apelor, în mitologia greacă, și că tot el era stăpân a tuturor elementelor găsite în aceste adâncuri. De aceea eBoat, își dorește ca fiecare persoană care achiziționează o barcă, să fie chiar el stăpân pe mare, atunci când se află la cârma ei.

La fel ca predecesoarea sa, aceasta are un design elegant. Ușile glisante încorporate în aceasta protejează uneori de stropi sau de insectele care ar produce disconfort.

Aceste două modele nu au un motor în componența lor, dar dacă ești decis asupra unei bărci, eBoat îți face o ofertă, cu un echipament complet. Acesta poate include accesorii opționale și o remorcă. Trebuie doar să iei legătura cu ei și te va pune la curent cu tot ce te interesează legat de noua ta achiziție.

Accesând site-ul lor, eBoat, te poți documenta mai în detaliu despre toate aceste informații  și vei putea fi în contact direct un reprezentat. De asemenea, pe site se poate accesa și filmulețele de prezentare ale acestor ambarcațiuni, dar și poze detaliate cu interiorul și exteriorul acestora.

eBoat își dorește o comunicare cât mai transparentă, atât cu clienții, cât și cu colaboratorii lor. O colaborare bine pusă la punct, duce la atingerea scopului dorit.

Toate modele disponibile sunt afișate pe site, iar precomanda produselor o poți face tot de acolo. Gama Poseidon este disponibilă în cel mult 6-8 săptămâni. Dacă dorești o grăbire a termenului, le poți lăsa un mesaj specificând acest lucru.

De asemenea, primești și 5% la prima comandă dată de pe site, dacă ești abonat la newsletter-ul eBoat. Pentru orice fel de nelămuriri, echipa eBoat stă la dispoziție și va încerca să răspundă în cel mai scurt timp posibil.

Contact:

vanzari@hydrohabit.com