Învaţă de la cei mai buni! Înscrie-te la un curs de stilist protezist de unghii la Nail Academy by Lore !

0

Vrei să faci o schimbare în viaţa ta? Îţi doreşti o nouă meserie? Înscrie-te la un curs de stilist protezist de unghii şi vei putea activa într-unul dintre cele mai frumoase domenii din lumea beauty. La Nail Academy by Lore vei învăţa cele mai bune tehnici, pentru ca tu să devii un adevărat profesionist!

8_44

Cursuri Stilist Protezist de Unghii

Nail Academy by Lore dă startul unor noi cursuri de iniţiere şi specializare profesională în unghiile tehnice cu gel. Cursul acreditat de Ministerul Muncii şi Ministerul Educaţiei, este recomandat persoanelor doritoare să înceapă o carieră în acest domeniu şi să dobândească cunoştinţe în domeniul unghiilor tehnice cu gel, construcţia unghiilor de salon prin tehnica competiţiei.

Acum ai şansa perfecţionării profesionale la cel mai înalt nivel! Din această lună te poţi înscrie la un curs de specializare la un preţ exclusiv! Plăteşti 200 de euro şi primeşti produse profesionale în valoare de 50 de euro.

Cursul durează două săptămâni!

10352780_733638466678690_864403868793290372_n

Despre Nail Academy by Lore

Nail Academy by Lore a luat fiinţă în anul 2011 şi are ca obiect de activitate organizarea de cursuri de calificare, perfecţionare şi specializare autorizate la nivel naţional de către Ministerul Muncii, Solidarităţii Sociale şi Familiei şi Ministerul Educaţiei şi Cercetării prin Consiliul Naţional de Formare Profesională.

Echipa Nail Academy by Lore este formată din tineri pasionaţi de îngrijirea unghiilor, a mâinilor şi a picioarelor, specializaţi în cursuri de perfecţionare de nivel internaţional în manichiură – pedichiură, unghii tehnice şi design pe unghii.

Trainerii Nail Academy by Lore oferă o pregătire excelentă, potrivită pentru toate nivelurile de capacitate, de la începători la avansaţi.

” Scopul nostru este acela de a forma profesionişti care să fie recunoscuţi atât în ţară, cât şi în străinătate, punându-le la dispoziţie produse profesionale de calitate superioară create de către PROFESIONIŞTI PENTRU PROFESIONIŞTI.

Ne aflăm într-o continuă perfecţionare şi dezvoltare pentru a vă putea oferi cele mai optime şi perfecte soluţii în acest domeniu!” spune Ioana Ivan, manager Nail Art Studio by Lore Cluj Napoca.

20625

Dacă vă doriţi o meserie de vis, alegeţi cursurile Nail Academy by Lore!

Înscrieri și detalii : 0748 627 761
E-mail: cursuri@nailart-studio.ro
www.nailacademybylore.com

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here