Învață de la cei mai buni! Înscrie-te la cursurile Nail Academy by Lore! (P)

0

De-alungul timpului, Nail Art Professionals a evoluat și a devenit un brand care funcționează pe piață pentru a satisface nevoile clienților și de a oferi calitate. În anul 2011 a luat naștere Nail Academy by Lore, un loc în care pasionatele de acest domeniu au oportunitatea de a învăța tot ceea ce ține de construcția unghiilor, forme, îmbinarea culorilor, design și aplicarea modelelor la standarde înalte. Când arta se îmbină cu pasiunea, rezultatul va fi întotdeauna de apreciat și serviciile pe care le oferiți clienților în saloane, vor fi cu adevărat profesionale.

Nail Academy 7

Succesul unui training de calitate depinde de motivația cursanților, condițiile din sală și nu în ultimul rând de TRAINER. Persoana care se află în fața cursanților trebuie să dețină un certificat profesional, să transmită profesionalism, seriozitate și perseverență.

Trainerii Nail Academy oferă o pregătire excelentă, potrivită pentru toate nivelurile de capacitate, de la începători de avansați. Indiferent de stadiul în care te afli, Nail Academy este locul potrivit în care vei învăța tot ce trebuie să știi în acest domeniu.

Totodată, specialiștii de la Nail Academy doresc să inspire fiecare participant la curs să devină un profesionist, cunoscut atât în țară cât și în străinătate. Cei care doresc să se alăture cursului vor învăța utilizând produsele Nail Art Professionals, create cu scopul de a satisface orice exigență a tehnicienilor, dar și a viitoarelor cliente!

Nail Academy 3

Ce îți oferă în plus Nail Academy?

În primul rând, având în vedere experiența de zece ani pe care o are în spate, putem spune că academia a avut o evoluție din care a învățat multe lucruri pentru a practica în acest domeniu. Numeroasele premii și certificate internaționale o recomandă ca fiind o academie prestigioasă care prestează doar servicii de înaltă calitate.

În plus, Nail Academy by Lore le oferă gratuit cursantelor kituri de produse personalizate, pentru a se asigura că pășesc cu dreptul în lumea unghiilor. Unul dintre avantajele majore ale acestui curs este consultanța gratuită pentru utilizarea corectă a produselor pentru tehnicile de lucru învățate, atât pe perioada desfășurării cursului cât și după absolvirea acestuia.

Nail Academy 1

Ce valoare au cursurile Nail Academy?

-înveți de la profesioniști, nu de la amatori

-te ajută să lucrezi cu produse dintr-o singură gamă, fără a fi nevoie să combini gamele și să te confrunți cu probleme fără rezolvare

-ai mereu un mentor care te ajută să crești și să ai succes!

-beneficiezi de discount-uri la produsele achiziționate

-ai posibilitatea de a lucra în saloanele premium Nail Art Professionals!

Alege să înveți de la profesioniști! Înscrie-te acum la cursurile școlii Nail  Academy by Lore!

Detalii aici: nailacademybylore.ro

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here