Internetul a decis: acesta este cel mai bun anticearcăn din lume!

0
Foto: glamourmagazine.co.uk

Internetul e plin de recenzii despre produsele de machiaj, iar în cele mai multe cazuri pasionații de beauty vin cu recomandări utile. În ultimele luni un produs a devenit vedeta postărilor de pe net. Cel mai bun anticearcăn la un preț accesibil, recomandat de specialiștii în materie de make up este unul prezent și în magazinele din România. 

An de an apar din ce în ce mai multe produse de make up și este foarte greu să găsim produse care sunt de calitate și la un preț bun. Noroc cu oamenii care testează o multitudine de produse și le compară în așa fel încât pot decide care este produsul ideal care se potrivește oricărui tip de ten!

Anticearcănul de la e.l.f Cosmetics, numit 16hr Camo Concealer este recomandat de make up artiști din întrega lume deoarece  are o formulă foarte bună și un preț pentru toate buzunarele.

Acest concealer are 18 variante, potrivite pentru toate nunațele de ten. Produsul are o formulă cremoasă și aplicată sub ochi nu creează riduri și nu își schimbă formula după câteva ore de la aplicare.

Concealerul e.l.f Cosmetics 16hr Camo Concealer se găsește în magazinele Douglas și costă 23 de lei.