Interesați de înființarea unei firme SRL? Avocat Roxana Pop vă poate ghida pas cu pas

0

Ideea de a fi propriul șef surâde multor persoane. Stabilirea propriului program și libertatea de a lua decizii pentru propria firmă par a fi argumente bune pentru cei care vor să înființeze o firmă SRL. Demersul în acest sens însă poate fi destul de costisitor și obositor, din cauza tuturor actelor care trebuie pregătite.

Un motiv în plus pentru care veți prefera ajutorul unui avocat în acest sens. Avocat Roxana Pop vă poate lămuri cu privire la unele aspecte în tot acest demers și vă poate explica mai bine care sunt beneficiile de care aveți parte dacă apelați la un avocat în vederea redactării actelor.

Un demers important necesită ghid din partea unei persoane competente

Decizia de a deschide o firmă poate fi un pas important în viață și fiecare etapă trebuie bine calculată și chiar ghidată de o persoană pregătită, care cunoaște cerințele și legile. Motiv pentru care veți prefera să apelați la un avocat drept civil Cluj așa cum este Roxana Pop.

Implicit datorita spetelor avute, vă poate îndruma și explica de ce ar fi mai benefic pentru voi ca un avocat să redacteze actele. În plus vă poate aduce la cunoștiință că avocatul poate pune la dispoziția clientului inclusiv sediul social.

Ce trebuie să aveți în vedere înainte de întocmirea actelor

Dacă veți accesa site-ul roxanapop-law.ro veți vedea mai multe informații despre acest avocat Cluj și veți găsi date de contact pentru a apela la serviciile sale. Înainte de orice demers în vederea deschiderii unei firme de tip SRL este necesar să aveți conturate foarte bine câteva informații.

Printre acestea enumerăm și alegerea obiectului de activitate alături de alegerea numelui companiei. Aveți nevoie de un sediu social despre care Roxana Pop vă informează că avocatul vi-l poate pune la dispoziție. Trebuie să depuneți Actul Constitutiv și celelalte documente, lucru de care se poate ocupa avocatul. Veți prefera ca un avocat să se ocupe de toate actele care vă sunt necesare, pentru a evita orice greșeală.

Deschideți firma SRL în doar 3 zile

În mod normal deschiderea unei firme de tip SRL durează trei zile. Asta dacă toate actele depuse au fost completate corect, dacă nu vă lipsește niciun document și dacă demersurile anterioare necesare au fost făcute. Pentru acest lucru este nevoie îndrumare.

Avocat drept civil Cluj Roxana Pop vă poate fi de ajutor. Dacă alegeți de la început ajutorul unui avocat veți scăpa de griji și veți avea certitudinea că nu omiteți nici un act. Totul va fi redactat exact așa cum trebuie și veți putea deschide firma în doar 3 zile.

Sunt necesare destul de multe acte, în special dacă este vorba despre mai mulți parteneri. Toate aceste informații vă pot fi aduse la cunoștință de avocat Roxana Pop care vă poate fi alături la fiecare pas în acest demers.

Accesați pagina web roxanapop-law.ro pentru a descoperi mai multe informații.

Contact:

av.pop.roxana@gmail.com