Inspirație pentru vacanța copiilor – cursuri de pictură sau desen

0

Vacanță de vară, pe cât de așteptată de copii, pe atât de solicitantă pentru părinți, presupune mereu a căuta idei creative și potrivite pentru a umple timpul celor mici. Eliberați de programul zilnic de școală, acum mai mult ca oricând se simte nevoia ca timpul să fie explorat creativ, benefic și educativ pentru copii.

Artistique ne inspiră

Eshopul unde universul culorilor și accesoriilor pentru activități creative se desfășoară în voie, www.artistique.ro este realmente o sursă de inspirație pentru toată lumea, fie pasionați, începători, amatori sau experimentați în ale creației, artei manifestate în fel și chip. Regăsim aici materiale necesare pentru a pune pe hârtie talentul și a exersa.

În magazinele proprii sau partenere, poate mai simplu chiar online, regăsim produse pentru pictură, grafică și desen, adezivi speciali, culori variate, texturi pe măsură, potrivite pentru diverse tehnici sau cele special dedicate copiilor – creativitate la cote înalte prin intermediul experienței picturii pe față sau pe hârtie, dar cu degetele, cu mânuța de ce nu. Materiale suport pentru a picta sau a desena, obiecte decorative, inclusiv cadouri interesante, tot ce este posibil de interes pentru experiența pictatului face parte din gama de produse aici.

Cursurile pentru copii și adulți

Pentru cei care nu știu încă, Rembrandt Art Center este partener al instituțiilor de artă. Proiectul este unul unic și complex. Cursurile ce fac parte din oferta acestei școli de artă sunt variate și se adresează atât copiilor, cât și adulților. Acestea se desfășoară online și includ și materialele necesare.

Un reper ar acestor cursuri sunt tehnicile diverse ce sunt studiate, cursanții având posibilitatea de a studia pictură pe diverse materiale – hârtie simplă, carton, sticlă, lemn, textile etc. Pe cei la prima întâlnire cu latura artistică, culorile, vor fi inițiați cu pași mici. Este poate timpul perfect pentru a descoperi un talent înnăscut sau pentru a cultiva frumosul în viața copilului.

Pentru cei care își doresc și o conectare cu cei mici, pot opta pentru cursuri adaptate, potrivite pentru întreaga familie. O astfel de experiență solidifică relația mama-copil/copil-tată. Mai ales când acesta poate fi un motiv de deconectare de la stresul zilnic, părinții pot gândi că un astfel de curs le va reda un timp de calitate pentru familie.

Prețuri cursuri de pictat sau artă decorativă

Online pot fi completate și formularele de înscriere pentru cei interesați. Prețurile diferă, cu tarif per oră – între 40 și 130, pentru cursurile de familie. Prețuri accesibile pentru ca cel mic să ia contact cu această lume ce zugrăvește frumosul, ce descoperă o terapie a culorii, o plăcere a mânuirii pensulelor.

Avantajul major al unor astfel de cursuri se referă la faptul că orice copil este stimulat, își dezvoltă creativitatea și învață ceva nou. Sunt șanse ca o astfel de experiență să se transforme în una de termen lung, să descopere un potențial extraordinar.

Cei interesați regăsesc materiale pentru a exersa pictura, detalii despre cursuri și multe alte informații relevante despre acest domeniu din cadrul paginii oficiale.