INNA: “De multe ori am fost refuzată de anumiţi producători”

0

Este cunoscută pe plan mondial, însă puţini ştiu ce se ascunde în spatele succesului ei. Inna, o tânără care s-a trezit vedetă în zeci de ţări a avut şi ea greutăţi la începutul carierei. A fost refuzată, nu au fost inclusă în anumite spectacole şi a avut şi dezamăgiri. Acum este idolul tinerilor care îi ascultă hiturile.Şi nu se opreşte aici…în acest an are mai multe surprize pentru fani!

 Inna a punctat până acum colaborări cu nume grele din industria muzicală internațională. Melodiile cântate cu Pitbull, J. Balvin, Yandel sau Marian Hill, s-au bucurat de un real succes. Românca nu se oprește însă aici, ci are planuri mari și pentru acest an.

„Pe plan muzical recunosc că am fost tot timpul foarte bogată, sau cel puţin asta am considerat eu. O să fie un an bogat, o să am câteva colaborări, surprize în România, dar nu pot să vă spun nimic. Bineînţeles foarte multe piese, noul meu hit Diggy Down se anunţă a fi un hit la fel de mare ca şi celelalte piese ale mele.Acestea sunt veşti suficient de bune încât să îmi dea chef să cânt, să ies să fac un show”,ne- a declarat Inna.

Cântăreața recunoaşte că a avut de luptat pentru a deveni celebră. La început, anumiți producători i-au refuzat piesele pe motiv că melodia și versurile scrise de ea nu erau potrivite pentru un videoclip.Aşa s-a întâmplat şi cu piesa Oare care nu a fost lansată niciodată în mod oficial.

După revenirea din vacanţă, artista s-a pus pe treabă şi pregăteşte noi hituri şi videoclipuri pe măsură. În prezent Inna este în plin turneu în România.

Autor:SILVIA CSEH

sursa foto: facebook.com

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here