InkChef Academy by Paul Siserman, prima platformă culinară integrată din România, s-a deschis la Cluj

0
124

Chef Paul Siserman a inaugurat “InkChef Academy by Paul Siserman”, o platformă integrată, oferind seminarii de cooking și, pentru prima dată în România, workshop-uri terapeutice destinate, pentru început, copiilor abuzați care au avut experiențe traumatizante. Spațiul situat în Cluj este destinat activităților din domeniul gastronomic și dedicat tuturor celor pasionați de gătit.

Specializare, învățare și relaxare

”InkChef Academy by Paul Siserman”, localizată pe Strada Plopilor, la nr. 54, oferă seminarii culinare bucătarilor care doresc specializarea și dezvoltarea abilităților cu ajutorul cărora vor putea performa și mai bine în activitatea lor. Cursurile sunt susținute de Chef Siserman și de alți Chefi renumiți atât din România, cât și din străinătate. Printre aceștia sunt Chef Adi Pop, Chef Horia Șimon, Chef Florin Trișcă, Chef Dorel Sipos și Chef Jossie Elbaz (Vice President & Project leader Israel Master Chef Academy).


2

De asemenea, au loc seminarii în cadrul cărora gătitul devine o metodă de relaxare, de învățare și de socializare. Astfel, cei pasionați de arta culinară, dar și aceia care doresc să își petreacă timpul liber într-un mod inedit vor descoperi gătitul sub formă de terapie antistres.

Spațiul poartă semnatura tehnologică a ELECTROLUX. „Ne-am propus să dotăm Școala de cooking “InkChef Academy by Paul Siserman” cu echipamente de gătit de ultimă generație, pentru ca toți viitorii cursanți să aibă parte de experiențe de cooking la cele mai înalte standarde.

Ne bucurăm mult să venim în sprijinul tuturor celor pasionați de gătit, cu atât mai mult cu cât Electrolux are o tradiție îndelungată la nivel internațional în colaborarea cu Chefi și restaurante de top cu stele Michelin”, spune Carmen Georgescu, Marketing and Communication Manager Electrolux Romania.

inkchef

electrolux

Nou în România: terapie pentru copii

Chef Paul Siserman (certificat și ca profesor în arta culinară) alocă spațiu și timp copiilor care au suferit experiențe traumatizante. Prin aceste seminarii speciale, conceptul de preparare a mâncării este, de fapt, o terapie. Chef-ul face echipă cu psihologi și medici, astfel încât terapia să aibă rezultatele scontate. Această metodă terapeutică are rezultate de excepție în străinătate, fiind deja asimilată în serviciile medicale ale multor spitale și clinici din Occident.

“Acest proiect integrat a necesitat timp și a devenit realitate prin susținerea și implicarea unor oameni care au crezut în mine. Datorită ELECTROLUX pot ca, începând de astăzi, să aduc gătitul mai aproape de mulți oameni (cei care vor lua parte la seminariile școlii) și în casele și mai multora (prin Videblogul și Canalul de YouTube ale InkChef Academy). Dar, cel mai fericit sunt pentru că mi-am îndeplinit un vis: terapia prin gătit pentru copii.

De foarte multă vreme mi-am dorit să introduc în România acest concept. Am văzut rezultatele incredibile obținute în străinătate. Sunt ferm convins că și la noi va funcționa excelent”, spune Chef Siserman.

paul-siserman

Videoblog

Pentru cei care, din motive obiective, nu pot fi prezenți în Cluj, Academia are și un VLOG. Acesta va conține filmări cu Chefii invitați, idei de rețete și exemplificări, video cu seminariile.

Toți cei care vor interacționa fizic sau virtual cu arta culinară în spațiul deschis de Chef Siserman vor descoperi și universul electrocasnicelor ideale atât în bucătăria profesioniștilor din domeniu, dar mai ales în cea de acasă.

Școala de cooking este dotată cu echipamente Electrolux performate, menite să transforme cursurile de gătit în experiențe cu adevărat memorabile. Electrolux este unul dintre liderii globali pe piața electrocasnicelor, dezvoltând soluții inovatoare, concepute cu grijă și bazate pe cercetarea aprofundată a consumului, care îndeplinesc nevoile actuale ale consumatorilor casnici și profesioniști.

a

b

c

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here