Îngrijirea mâinilor iarna – remedii naturale la îndemâna oricui

0

Iarna, pielea noastra are nevoie de o îngrijire aparte. La fel ca și în cazul feței, și mâinile noastre sunt deshidratate pentru că sunt expuse direct frigului. Iată ce remedii naturale găsim pentru îngrijirea mâinilor în sezonul rece!

Dacă în general ai pielea uscată, în timpul iernii toate problemele se pot accentua. Mâinile sunt expuse atât frigului, cât și schimbărilor de temperatură sau aerului uscat din interior. Dacă adaugi și contactul direct cu produse chimice (de curățenie, de exemplu), să nu te miri de ce ai mâinile foarte uscate și crăpate. Există numeroase remedii naturale pentru pielea uscată și crăpată a mâinilor. Ține cont de ele, folosește-le și vei avea o iarnă în care mâinile tale vor fi catifelate, cu pielea fină și moale.
Dacă în general ai pielea uscată, în timpul iernii toate problemele se pot accentua. Mâinile sunt expuse atât frigului, cât și schimbărilor de temperatură sau aerului uscat din interior. Dacă adaugi și contactul direct cu produse chimice (de curățenie, de exemplu), să nu te miri de ce ai mâinile foarte uscate și crăpate. Există numeroase remedii naturale pentru pielea uscată și crăpată a mâinilor. Ține cont de ele, folosește-le și vei avea o iarnă în care mâinile tale vor fi catifelate, cu pielea fină și moale. Prepară-ți un exfoliant natural pentru mâini! Un remediu eficient pentru mâini este să-ți faci acasă un exfoliant foarte simplu de preparat și utilizat. Amestecă puțin zahăr (alb sau brun) cu crema pe care o folosești în mod obișnuit. Masează cu acest produs mâinile, până când zahărul este aproape dizolvat. Clătește apoi cu apă călduță. Vei elimina astfel celulele moarte de la suprafața pielii și vei activa circulația. La final, aplică o cremă hidratantă special creată pentru mâini. Îngrijirea mâinilor iarna – cremă hidratantă cu avocado și iaurt

Citește mai departe pe www.libertateapentrufemei.ro

 

 

 

Foto: libertatea.ro