Începi o afacere fast food? Nu uita de hot dog!

0

Preparatele de tip hot dog sunt asociate cu multe dintre activitățile pe care oamenii din România, ca de peste tot, le îndrăgesc: grătarul din grădină, jocurile sportive și târgurile tematice, pentru a numi doar câteva.

Pentru mulți profesioniști HoReCa, a avea în unitățile lor de alimentație publică diverse modele de  aparate hot dog  este foarte indicat, pentru că astfel își vor face mulți clienți fericiți.

Pentru a reuși acest lucru, aveți obligatoriu nevoie de echipamente pentru hot dog bune, precum cele furnizate deTC Romania Crown Cool care să fie capabile să gătească niște hot dog delicioși.

Vrei profit rapid gătind mâncare rapidă? Vinde hot dog pofticioșilor

Potrivit experților, afacerea fast food este o zonă de investiții foarte atractivă pentru micii investitori. Sectorul alimentar, cu o organizare de afaceri adecvată, este unul dintre cele mai plătite.

Unul dintre cele mai simple produse ale afacerii cu fast food este reprezentat, dar foarte profitabil de vândut este  vestitul hot dog .

Acesta este un exemplu de produs care, în esență, nu necesită pregătirea de la început până la sfârșit, ci doar „finalizarea” componentelor inițiale. Calitatea produsului finit va depinde direct de calitatea cârnaților și a produselor de panificație achiziționate.

Echipamentele pentru  hot dog sunt ieftine și sunt împărțite în două tipuri, în funcție de metoda de preparare a cârnaților. Prima metodă de gătit implică gătirea lor la aburi, a doua pregătirea la grătar (prin prăjire).

Puteți găti un hot dog în dispozitivele speciale destul de repede, în 10 sau 15 minute. Costul principalelor componente (cârnați, chifle, ketchup, muștar) este mic. Cheltuielile nesemnificative pentru materiile prime suplimentare (salată, legume, mirodenii etc.) vor ajuta la diversificarea gamei și la creșterea semnificativă a prețului produsului finit.

Profituri mari cu resurse de muncă și timp mici

Preparatele de tip hot dog sunt una dintre cele mai populare mâncăruri rapide stradale care a venit la noi din străinătate și este la mare cerere în orice anotimp. Un cârnat într-o chiflă cu salată și condimente satisface perfect foamea, are gust grozav și calități nutritive, este pregătit rapid în fața clientului și este potrivit pentru a fi savurat de aproape toate categoriile populației.

Procesul de preparare a preparatelor hot dog nu necesită cheltuieli mari de muncă și timp, vă permite să aranjați vasele imediat înainte de utilizare, servind clientului mâncăruri calde și proaspete. În plus, hot dog arată apetisant, atrăgând o cerere mare.

Aceste preparate fast food pot fi vândute direct consumatorilor, ținând cont întotdeauna de locația punctului respectiv. Pentru ca afacerea să aibă succes, este obligatoriu să amplasați echipamente în locuri aglomerate pietonale (în piețe, gări, în metrou și pasaje, parcuri, piețe, stații de autobuz și în apropierea centrelor comerciale cu trafic ridicat).

De asemenea, un segment de clienți buni de produse fast food sunt studenții și oamenii care provin din alte orașe, așa că este bine să plasați puncte de desfacere în apropiere de institute și cămine, spitale, hoteluri. Preparatele de tip hot dog sunt vândute de obicei pe stradă, deoarece acestea sunt mai puțin solicitate în unitățile din sectorul HoReCa.

Cele mai populare echipamente hot dog sunt aparatele cu aburi. Acestea costă puțin mai mult, dar funcționalitatea lor poate garanta calitatea produselor finale.

Dacă prețul unei mașini hot dog pare insuportabil de mare, puteți cumpăra echipamente multifuncționale care nu sunt concepute neapărat special pentru fabricarea cârnaților. Acesta este un grătar de contact, utilizat mai ales pentru prăjirea sandvișurilor și chiflelor de hamburger. Suprafața grătarului poate fi plană sau canelată.

Este mai bine să cumpărați totuși echipamente speciale capabile să reducă costul forței de muncă.