Începe Winter Tour! Prima oprire: Pârtia Sorica din Azuga

0

A 10-a ediție Winter Tour începe în acest weekend, 14-15 ianuarie, pe Pârtia Sorica din Azuga. Caravana distracției rămâne apoi încă două weekenduri pe Valea Prahovei. În 21-22 ianuarie dăm întâlnire schiorilor și snowboarderilor din Predeal, iar în 28-29 ianuarie ne vedem cu iubitorii de zăpadă din Bușteni. După alte câteva weekenduri petrecute pe pârtii din toată țara, sezonul aniversar se va încheia tot pe Valea Prahovei, la Sinaia (11-12 martie), în premieră pe acest domeniu schiabil. 

Winter Tour 10 ar fi trebuit să înceapă weekendul trecut, la Borșa, în Maramureș, însă startul a fost amânat din cauza lipsei zăpezii. 

Tiberiu Pop, organizator Winter Tour: ”Iarna se lasă încă așteptată pe multe pârtii din țară dar și din străinătate, însă Valea Prahovei nu ne-a dezamăgit și sperăm să putem respecta calendarul stabilit. Debutăm așadar, cu un weekend întârziere, însă cu forțe de două ori mai mari, la Azuga. Să ne bucurăm de zăpadă, chiar dacă nu e multă, de concursuri și de distracție pe Pârtia Sorica. Cine știe, poate ne surâde și soarele, ca weekendul să fie perfect. Îi așteptăm, așadar, pe schiorii, snowboarderii și iubitorii de iarnă din Azuga și celelalte stațiuni din Valea Prahovei 3 weekenduri la rând alături de caravana Winter Tour. Comunitatea de aici este numeroasă și tare aproape de sufletul nostru. Avem însă o iarnă atipică, așa că, din păcate, sunt șanse și să facem schimbări de program și să ne îndreptăm spre pârtiile care au zăpadă.

În fiecare weekend, din ianuarie până în martie, Winter Tour poposește pe altă pârtie din țară. Activitățile se desfășoară în fun lounge-ul instalat de obicei la baza pârtiilor. Activitățile încep la primele ore ale dimineții și țin până seara. Cei care ajung la lounge pot să participe la zeci de jocuri de iarnă cu premii, la provocări, dar și să se relaxeze pe fotolii-puf sau să se încălzească în cort. Sâmbătă seara este timpul pentru apres-ski party sau concerte pe zăpadă. Accesul la toate activitățile Winter Tour este gratuit. 

Calendarul Winter Tour 10

  • 14 – 15 ianuarie – Azuga
  • 21 – 22 ianuarie – Predeal 
  • 28 – 29 ianuarie – Bușteni
  • 4 – 5 februarie – Muntele Mic
  • 11 – 12 februarie – Borșa
  • 18 – 19 februarie – Rarău
  • 25 – 26 februarie – Cavnic
  • 4 – 5 martie – Buscat 
  • 11 – 12 martie – Sinaia

Winter Tour – cel mai vechi eveniment de iarnă din România

Winter Tour este cel mai vechi eveniment de iarnă din România, ajuns anul acesta la cea de-a zecea ediție. S-a născut din dorința unor pasionați de munte de a promova pârtiile din România și de a aduce oamenii mai aproape de sporturile de iarnă și de natură. A devenit repede un eveniment de anvergură pe pârtiile de schi, marcând parteneriate cu cele mai frumoase stațiuni de iarnă din țară. An de an, în fiecare weekend, din ianuarie până în martie, gașca Winter Tour se află pe o altă pârtie din România, cu jocuri de iarnă, distracție, muzică, lecții de schi gratuite și concursuri.