Începe castingul pentru BRAVO,AI STIL! Cum te poți înscrie în emisiune

0

Se dă start castingului pentru emisiunea fenomen care a generat comunităţi, a creat influenceri şi a lansat vedete! Bravo, ai stil! reine cu un nou sezon dedicat persoanelor mai puțin cunoscute! Vezi cum te poți înscrie în emisiune!

“Bravo, ai stil!”, show-ul inspiraţional despre atitudine şi evolutie, se pregăteşte să-şi redeschidă porţile, la Kanal D! După ce a creat comunitati uriaşe de fani şi a lansat vedete în industria entertainment-ului românesc, dar şi generaţii de influenceri, reality show-ul va readuce în atenţia milioanelor de telespectatori concurente gata să strălucească şi să inspire, aşa cum au facut-o înaintea lor şi alte tinere necunoscute publicului larg şi care au avut un parcurs extraordinar, scrie kanald.ro

Cele mai multe concurente de la “Bravo, ai stil!”, necunoscute la intrarea în emisiune audevenit o adevarata sursă de inspiraţie pentru foarte multe femei, iar activitatea lor continuă atât pe micile ecrane, ca prezentatoare sau invitate în show-uri, cât şi în social media, ca influenceri.

Toate acele tinere care îşi doresc să facă parte din călătoria extraordinară “Bravo, ai stil!” se pot înscrie la casting accesand pagina casting.kanald.ro . Contează cel mai mult în alegerea candidatelor creativitatea, dorinţa de a străluci, de a se dezvălui în faţa telespectatorilor şi de a demonstra că atitudinea şi autenticitatea sunt aliaţii perfecţi în obţinerea celei mai râvnite coroane- cea de câştigătoare “Bravo ai stil!”.

Kanal D va anunța în curând data la care va începe emisiunea.