Începând cu 8 martie, Euforia TV devine Happy Channel

0

Euforia TV, canal TV care face parte din Antena Group, se pregătește de o schimbare majoră. Începând cu 8 martie, postul de televiziune se va numi Happy Channel, modificările fiind făcute atât la nivel vizual, cât și în structura de conținut a canalului.

Happy Channel se adresează în principal segmentului feminin din zona comercială (femei din mediul urban cu vârste cuprinse între 18 și 49 de ani), cu oferte dedicate și întregii familii și se poziționează în zona televiziunilor militante – o abordare nouă pe piața media din România.

Noul post de televiziune își propune nu doar să ofere telespectatoarelor producții de calitate, targetate pe dorințele și așteptările lor, ci și să le reprezinte cauzele și să militeze pentru ele.

La nivelul structurii de programe, Happy Channel va continua seria producțiilor deja consacrate: “Dr. House”, “Downtown Abbey”, “Suits”, “Prizoniera dragostei”; totodată vă aduceși seriale noi, producții sud-americane, europene și seriale americane de renume. Una din marile noutăți pe care postul le pregătește din 8 martie este lansarea unei producții proprii, un reality-show experiment, un concept nou pentru piața TV din România și chiar din Europa.

mai mult pe euforia.tv

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.