Încep Zilele Clujului! Vezi programul zilei de mâine!

Peste 100 de evenimente în 30 de locații din oraș sunt pregătite pentru ediția din acest an a zilelor Clujului. Participanții se vor putea bucura de muzică de toate genurile și activități pentru toate vârstele. Organizatorii promit un weekend pe cinste!

Programul zilei de mâine:

Prima zi începe cu un umor unic și inconfundabil: Insula de Ada Milea, un spectacol concert al Teatrului Național pe care ți-l recomandăm cu încredere – în Piața Unirii de la ora 21:00.

Programul Complet al Zilei 1:
Grand Hotel Italia
8:00-18:00
ITCamp 2017
Comunitatea ITCamp și Avaelgo organizează cea de a șaptea ediție a Conferinței ITCamp în perioada 25-26 mai 2017 la Grand Hotel Italia din Cluj-Napoca. Conferința vizează profesioniștii IT și managerii cu rol decizional care doresc să fie la curent cu ultimele tehnologii, să-și îmbogățească cunoștințele tehnice și care urmăresc participarea la training-uri cu adevărat eficiente, bazate pe tehnologiile disponibile astăzi.
Mai multe detalii: http://www.itcamp.ro

PIAȚA UNIRII
21:00 Teatrul Național – Insula de Ada Milea

TURURI GHIDATE
10:00 – Tururi ghidate – Povești de dragoste clujene. Durata 2 ore. Cluj Guided Tours. Pornire de la Centrul de Informare Turistica (Eroilor 6-8)
18:00 – Tururi ghidate – Cluj-Napoca – The Treasure City. Durata 2 ore. Tur ghidat în limba engleză de Cluj Guided Tours. Pornire de la Centrul de Informare Turistica (Eroilor 6-8)

LINIA 25
11:00 – 13:00 – Troleul muzical II organizat de Cerul Întreg. Troleul Muzical este proiectul surpriză al Zilelor Clujului. Linia 25 va găzdui un performance interactiv de muzică improvizată alături de muzicieni de la Cercul Întreg pe unul dintre trolee, între orele 11-13 (acustic) și 19-21 (acustic-electronic).

REACTOR DE CREAȚIE ȘI EXPERIMENT
20:00 Paradox – spectacol de teatru pentru liceeni cu trupa Genesis

PARCUL CENTRAL
11:00 – 17:00 Ziua Africii

MAXIM’S WHISKY CAFE BAR
19:00 Povești despre Cluj – Asociația Vechiul Cluj reîncepe seria de conferințe neconvenționale „Povești despre Cluj”, în care iubitori ai Clujului, istorici, arhitecți, scriitori, povestesc aspecte din trecutul orașului și al personalităților sale. Moderator al acestei întâlniri va fi domnll Tudor Sălăgean, director al Muzeului Etnografic al Transilvaniei.

FACULTATEA DE LITERE – SALA POPOVICI
16:00 Conferința “La geografia linguistica dell’Italia medievale” cu doamna profesoară Antoanella Dejure de la Institutul Istoric Italian Roma

Casino Centru de Cultură Urbană
18:00 OCOLUL PĂMÂNTULUI ÎN … 21 de melodii – Concert-spectacol

Participă: Ansamblul Coral VOCI TRANSILVANE, Dirijor: Adrian COROJAN
Invitați: mezzosoprana Dana CIUCA, Natalia CONSTANTIN – pian
Alexandra CHIRA – percuție
Lucrări interpretate în limbile:
Chineză, ebraică, elenă, engleză, franceză, germană, italiană, latină, maghiară, română, rusă, spaniolă, romani și swahili.

Casa de Cultură a Studenților
18:00 Maria Golban Șomlea – 30 ani de activitate – spectacol aniversar

Similar Articles

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Advertismentspot_img

Instagram

Most Popular