Încălțămintea de toamnă – Pallas dă start trend-ului din acest an capricios!

0

Un nou anotimp, un nou trend aflat în desfășurare. Oare deja s-au pregătit româncele așa cum se cuvine pentru a-l îmbrățișa? Alternative se regăsesc la tot pasul: casele de modă parcă nu se mai opresc din ecranizări ale variantelor pe care le propun pentru acest sezon, producătorii lucrează la capacitate maximă pentru a oferi publicului tot ce e mai în vogă, iar magazinele online se transformă încetul cu încetul în paradise virtuale de care greu te mai dezlipești.

Pallas, magazin online de încălțăminte, vine deja cu câteva recomandări pentru doamne și domnișoare. De curând și-a actualizat stocurile cu modele chic, în ton cu ceea ce se poartă toamna aceasta. Acest magazin online nu bate deloc pasul pe loc – constant aduce în atenția publicului minunății ce pot fi purtate cu mândrie.

Emblemele toamnei se regăsesc în stocul de la Pallas?

Cu siguranță că așa este. Pallas pune la dispoziția publicului interesat, cu preponderență public feminin, doar modele de încălțăminte confecționate din piele naturală. Acest material, după cum probabil oricine știe, este atemporal, nu pare că are de gând să se demodeze vreodată sau să coboare vreun loc de pe podium.

Emblemele toamnei, indiferent de an, sunt fără doar și poate botinele. Acest tip de încălțăminte prezintă o serie exemplară de avantaje: design plăcut, comoditate, factor termic, dar și accesorizare simplă.

Pallas propune o mulțime de modele de botine. Vorbim de modele cu toc de înălțimi diferite, dar și de modele fără toc. În acest fel, toate gusturile și preferințele vor fi satisfăcute. Paleta de culori aferentă modelelor disponibile este una vastă. Vorbim de nuanțe încântătoare, culori ce nu se demodează o dată cu trecerea timpului și combinații inedite de elemente.

Ce botine se poartă toamna aceasta?

Pentru această toamnă Pallas a pregătit modele în ton cu preferințele publicului. Iată că la modă vor fi botinele cu toc mediu. Acestea nu creează disconfort și nu îngreunează mersul. În plus, modelele de pe Pallas.com.ro au toc mediu ca grosime, deci extrem de stabil.

În cadrul magazinului oficial regăsesc cele interesate modele cu fermoar și șiret sau doar cu unul dintre aceste două sisteme de închidere. Nu discutăm aici de modele extravagante, ci de modele elegante prin simplitate, modele pentru doamnele și domnișoarele ce nu își doresc să iasă prea mult din peisaj printr-o ținută extravagantă.

Și botinele cu toc mic sunt în trend toamna aceasta. Sunt cu mult mai comode de cât cele cu toc, după cum este și normal. De asemenea, permit o accesorizare ușoară, fiind perfecte chiar și pentru ținutele casual. Botinele verzi de la Pallas sunt o încântare. Acestea ies într-un fel din sfera banalului, din sfera clasică a paletei de culori vizibilă în acest sezon.

Pantofii eleganți rămân în top!

Fie vară, fie iarnă, femeile nu se pot despărți nicicând de pantofi. Pallas a pregătit pentru ele o mulțime de modele de pantofi fără decupaj în față. Pielea naturală este din nou materialul vedetă, cel care le caracterizează.

Mai multe detalii cu privire la încălțămintea perfectă spre a fi purtată toamna aceasta regăsesc cei interesați pe pallas.com.ro.