Înapoi la munca din birou – idei de cadouri pentru un decor primitor și atractiv

0

Să sperăm că am depășit total această perioadă de pandemie. Revenim la normal, la rutina zilnică, la munca de la birou. Marile companii includ se pare și stimulente pentru cei care decid să treacă de la telemuncă la munca din birou. Așadar, acest spațiu în care petrecem atât de multe ore, zi de zi, merită ceva mai multă atenție.

Pentru o stare de bine, pentru a stimula creativitatea, dar mai ales productivitatea, obiectele ce fac parte din decorul biroului înseamnă ceva mai mult decât alegeri estetice. Pentru șefi, colegi de birou sau pentru tine de ce nu, gama de cadouri birou de la Gift Express este o recomandare.

Nu încărca spațiul inutil

De aceea sunt apreciate mai ales acele obiecte de decor practice, multifuncționale. Desigur, ar fi bine de luat în calcul și ce anume lipsește sau ar fi nevoie în birou, în funcție de preferințe, de utilitatea unor obiecte.

www.giftexpress.ro sugerează doritorilor instrumente de scris în set, elegante, așa cum unui CEO îi stă bine să folosească. Un astfel de cadou poate fi personalizat, cu mesaj gravat, un mesaj care să însoțească cadoul și să multiplice mulțumirile. În plus, orice comandă de aici beneficiază de ambalare cadou. Nu subestima acest aspect căci are și el un rol.

Pentru cei cu gusturi clasice, pentru un bărbat pedant, pot fi alese cadouri precum deschizători de scrisori, pană de scris sau un portvizitiu. La polul opus sunt cei mai moderni, pe care îi poți surprinde spre exemplu cu o mapă pentru tabletă de ce nu.

Decorul biroului – cum să nu faci o gafă

Desigur, este chiar impresionant să oferi unui șef, superior sau coleg un obiect de decor pentru birou. Te-ai simți măgulit la rândul tău să primești o corabie mare din lemn, lucrată atent și cu migală. Merită și un loc special pentru a fi vizibilă de oricine trece pragul biroului. Însă se potrivește în context? Este un stil potrivit?

Atunci când vine vorba de cadouri tematice de birou ține cont că poți la fel de bine să gafezi, precum poți și impresiona. Este o poveste cu două tăișuri. Exemplul corabiei decorative se potrivește în birouri mari, unde stilul clasic este predominant, unde piesele de mobilier sunt din lemn masiv. De altfel trebuie să existe și un spațiu potrivit pentru a expune un astfel de obiect. Așadar nu te obosi să cumperi așa ceva pentru un birou improvizat, în spațiu cu birou cubic spre exemplu.

Inspiră-te din opțiunile puse la dispoziție de Gift Express. Universul cadourilor este aici. În funcție de personalitatea destinatarului tău poți alege accesorii pentru telefon, brelocuri, ceasuri sau alte accesorii de birou. Toate acestea pot fi personalizate, în același loc – urmează pașii și setările înainte de a comanda.

Sunt unele cadouri ce nu se vor demoda niciodată. Dintre acestea fac parte și accesoriile de birou. Alege ceva potrivit pentru ca zilele la birou să fie mai plăcute, când decorul este înfrumusețat și deloc banal.