În luna iubirii, Shopping City Timișoara premiază îndrăgostiții și pasionații de shopping  

0

Shopping City Timișoara sărbătorește întreagă lună februarie dragostea pentru cumpărături, reduceri și premii cu două campanii inedite: vouchere cadou în valoare de 50 de lei garantate pentru cumpărături de peste 200 de lei și o competiție digitală pe contul centrului comercial de pe una dintre platformele cele mai în tendințe, Instagram. În plus, toți cei ce trec pragul Shopping City Timișoara în această perioadă se vor bucura de un decor cu totul special, ideal pentru cele mai frumoase poze alături de cei dragi. 

Vouchere cadou garantate, din dragoste pentru shopping

Vizitatorii centrului comercial ce achiziționează produse în valoare de minimum 200 de lei pe maximum 2 bonuri fiscale și prezintă la Info Point bonul, dar și dovada că au un cont activ în aplicația de loialitate SPOT, vor primi pe loc un voucher Shopping City Timișoara în valoare de 50 lei, utilizabil în toate magazinele partenere ale campaniei.

Cei ce nu au descărcat deja aplicația SPOT, o pot face gratuit atât din Google Play, cât și din App Store. După descărcarea ei, utilizatorii trebuie doar să își creeze un cont și să se autentifice în aplicație. Pentru a obține punctele de loialitate, aceștia trebuie doar să scaneze bonul aferent fiecărei sesiuni de cumpărături.

Competiție digitală, premii fabuloase

Cei care iubesc mediul digital se vor bucura de o campanie cu premii speciale: un inel cu diamant și 2 perechi de cercei vor fi oferite celor care răspund provocării de pe contul de Instagram al Shopping City Timișoara. Aceștia trebuie doar să ofere un răspuns la întrebărea lansată de centrul comercial. Câștigătorii vor fi aleși cu ajutorul unei aplicații imparțiale.

Atunci când prețurile sunt la reducere, dragostea pentru modă este neprețuită

Până pe 28 februarie, Shopping City Timișoara îi așteaptă pe toți cei ce trec pragul cu cele mai mari reduceri ale iernii, prețuri perfecte pentru achiziția tuturor obiectelor de pe lista de dorințe, dar și pentru cele mai frumoase cadouri de oferit celor dragi.

Măsuri de siguranță sporite la mall

După o serie de verificări de conformitate și îmbunătățiri, Shopping City Timișoara au primit reconfirmarea Certificatului de Conformitate COVID-19 din partea Safe Asset Group (SAG). Acesta a fost acordat de către experții Safe Shopping Centers (SSC), companie suedeză care acreditează siguranța centrelor comerciale din întreaga lume. Printre măsurile cu rol preventiv, menite să asigure condiții sigure pentru shopping, menționăm: instalarea de dispensere cu dezinfectant în mai multe puncte cheie, echipamentele de climatizare a spațiului din centrul comercial utilizează numai aer proaspăt din exterior, fără recirculare, schimbarea filtrelor se face cu o frecvență mai mare, instalarea unor benzi de distanțare socială în zonele unde se poate crea aglomerație, și a benzilor cu suprafață nanosept pe suprafețele frecvent atinse, dezinfectarea constantă a centrului comercial. Acestea sunt completate de verificarea respectării măsurilor de distanțare și de purtare a măștii, precum și a celorlalte norme impuse de lege prin anunțuri audio, video și securitate.

Despre Shopping City Timisoara

SHOPPING CITY TIMIȘOARA, situat pe Calea Şagului nr. 100, deține o suprafaţă închiriabilă de 72.000 metri pătraţi și pune la dispoziția clienților săi 2.700 de locuri de parcare. Acesta găzduiește branduri de prestigiu internațional precum Zara, Bershka, Stradivarius, Pull&Bear, H&M, Peek & Cloppenburg, Reserved, Cropp, House, Sinsay, C&A, New Yorker, LC Waikiki, CCC, Orsay, Sport Vision, Hervis, Kenvelo, Lee Cooper, Time Out, Humanic, Office Shoes, Deichmann, Sephora, Douglas, Tom Tailor, Suvari, Teilor, Pizza Hut, Starbucks, alături de branduri românești apreciate la nivel național.

Carrefour a deschis în  Timişoara primul şi singurul hipermarket din zona de vest a ţării. Magazinul se întinde pe o suprafaţă de 10.000 mp. 

În luna octombrie a acestui an, Shopping City Timișoara a lansat SPOT, o aplicație mobilă ce recompensează utilizatorii cu puncte de loialitate pentru fiecare sesiune de cumpărături, oferindu-le astfel access la oferte și beneficii exclusive, în funcție de statutul atins în program. Aplicația mobilă de recompensare a clienților loiali este disponibilă în toate cele 15 centre comerciale ale grupului NEPI Rockcastle din România.  Înrolarea în program este gratuită. Aplicația SPOT este gratuită și poate fi descărcată atât din Google Play, cât și din App Store.