Imprimeurile primăverii

0

Sezonul de primăvară se cunoaşte de la distanţă, de cele mai multe ori prin cromatica deosebită ce renaşte odată cu întreaga natură. Pentru primăvara lui 2015, designerii vestimentari nu aduc surprize “wow”, însă diversifică considerabil peisajul modei autohtone.

Printul favorit al momentului pare să fie “Gingham”, ce caracterizeză o textură în carouri, pe fundal alb (pentru a-ţi imagina exact despre ce vorbim, gândeşte-te la şerveţelele de masă clasice sau la feţele de masă alb cu roşu). Printul Gingham este la începutul lui 2015 vedetă printre imprimeuri şi promite cele mai cool duo-uri pantalon-jachetă ale sezonului.

imprimeuri

Pentru că suntem la capitolul grafic, a doua preferinţă a sezonului sunt dungile. In orice formă, cu orice dimensiune şi pe orice nuanţă, dungile sunt nelipsite din ţinutele perioadei următoare. Verticale sau orizontale, in alb si negru, dar si colorate, dungile sunt cu certitudine un hit al noului sezon.

Un alt print cu care ne familiarizăm din ce în ce mai mult este cel tribal. Denumit generic tribal, datorită culorilor puternice mixate şi a motivelor grafice ce le completează, printurile inspirate din costumele tradiţionale africane sau amerindiene fac furori şi în această perioadă.

Mici şi dese? Mari şi elegante? Bulinele întregesc peisajul modei de primăvară, decorând bluze, rochii, pantaloni şi jachete. Cu un aer retro, ele îinstantaneu orice apariţie. Poţi alege un model cu buline negre pe fundal alb sau unul colorat, dacă preferi o mai mare varietate cromatică.

sursa:ziaruldeiasi.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here