Împreună pentru un stil de viață corect!

0

Produsele de curățat sunt atât de înșelătoare. Niciodată nu știi ce să alegi, care produs dăunează mai puțin și care curăță mai bine. De când te muți la casa ta și trebuie să iei aceste alegeri parcă viața nu mai este așa ușoară.

Curățenia este esențială în protejarea sănătății noastre și a căminului în care trăim. Cu toate acestea, produsele de curățat care se folosesc de obicei – spray-uri pentru curățarea bucătăriei, geluri pentru pardoseli, detergenți pentru vase, pentru baie și toaletă chiar și cel pentru vase – deseori includ chimicale dăunătoare. Tocmai de aceea este important să citim întotdeauna etichetele și să știm ce semne trebuie să căutăm când cumpărăm un produs anume care ne dorim să nu dăuneze.

Multe produse de curățat dedicate casei pot irita ochii sau gâtul, pot provoca dureri de cap și alte probleme de sănătate, inclusiv cancer. Unele produse pot elibera chimicale periculoase, inclusiv compuși organici volatili (COV), sau amoniac și clor. Acestea pot contribui la probleme respiratorii, reacții alergice, iritații și dureri de cap. Mai presus de toate, s-a găsit și o legătură între folosirea produselor abundente în chimicale și dezvoltarea astmului și a bolilor respiratorii.

Dacă un simplu produs de curățat ne poate afecta sănătatea atât de grav, ne este frică să ne gândim cum ne-ar afecta copiii care ating orice, animalul de companie care poate inhala aceste chimicale sau chiar frumoasa natură și mediul înconjurător.

Dar totuși oare produsele organice curăță la fel de bine?

În urma unei îndelungate cercetări, am aflat faptul că acestea sunt la fel de eficiente, combat cu ușurință grăsimea de pe orice suprafețe, îndepărtează microbii și nu lasă urme!

Oare unde poate fi găsit un produs care să facă parte din ambele categorii? În supermarketuri nu există, în farmacii nici vorbă.. Totuși există un magazin naturist care are o gamă variată de produse.

Este vorba despre VitaMIX – singurul magazin naturist în care nu doar că găsești tot ce ai nevoie dar și prețurile sunt accesibile.

Am o problemă cu sistemul imunitar și reacțiile la stres, mi s-a recomandat Sucul Noni Tahitian, care este absolut miraculos! De asemenea adorm greu noaptea, ei bine, în urma recomandărilor am cumpărat Melatonină și bam! Nu mai am probleme cu somnul.

Și desigur, am găsit și ceea ce căutam inițial!

Produse pentru curățarea întregii case, cu eficiență maximă și care nu dăunează!

De asemenea, am aflat cât este de important să facem trecerea cât mai rapid către produsele de curățat organice și bio! Pentru a nu ne mai expune riscurilor chimicalelor, pentru a nu pune în pericol sănătatea copiiilor noștri, a animalelor de companie ținuți în casă și pentru a opri dăunarea mediului înconjurător!