Îmbătrânirea părului: o nouă modă în materie de hair styling! Vezi care sunt cele mai preferate nuanţe de gri!

1
Îmbătrânirea prematură a devenit un trend. Cel puțin în materie de hair styling. Tot mai multe femei aleg să îşi vopsească părul gri, pentru a fi cât mai originale într-o mare de blond, brunet sau roşcat. Cele care au dat tonul au fost, evident, vedetele de la Hollywood. 
Aceste culori au devenit vedetele sezonului în materie de hair styling. Părul în diferite nuanţe de gri este pe placul tuturor femeilor care vor să fie în tendinţe. “Fiecare nuanţă se adaptează pentru fiecare persoană în parte, iar pentru nuanţele de gri ai nevoie de o îngrijire mai aparte, deoarece dacă nu este tratată corespunzător griul devine pal şi mat.” spune hair stylistul Mihaela Vodnar.
Deși culoarea aduce mai degrabă a păr grizonat, specialiștii spun că este foarte sexy. De aceea, nu puține femei aleg această variantă. Dar trebuie să fiţi foarte atente înainte de a alege o astfel de culoare.Blondul gri nu avantajează pe toată lumea.”În general le stă bine la fetele care au culoarea tenului mai deschisă, rozalie, cu ochii albaştri, ochii verzi.” spune Mihaela Vodnar, care are zeci de cliente care îi cer această culoare la salon.
Trendul a pornit de la doamnele mai în vârstă, care odată cu trecerea anilor capătă un cenuşiu aparte în nuanţa podoabei capilare. Vedete internaționale, precum Lady Gaga sau Kelly Ousbourne, au adoptat acest stil și au demonstrat că arată bine, indiferent de vârstă.

 

1 COMENTARIU

  1. Ma gandesc cu plaecre la tematica, imi fac diverse planuri dar parca n-ar fi ok nici asa nici prea multa libertate nu cred c-ar fi un punct forte in viata noastra.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here