Ilinca Vandici s-a măritat în secret! Vedeta va deveni mămică în curând

0

Ilinca Vandici este în culmea fericirii. De Paște s-a căsătorit în mare secret cu alesul inimii ei. Frumoasa prezentatoare de la Kanal D are un motiv în plus de bucurie: va deveni mămică peste două luni!

Trece printr-o perioadă extrem de bună, iar de curând a avut parte de cea mai mare surpriză din viața ei: Ilinca Vandici a fost cerută de soție, iar iubitul ei, Andrei, nu a stat prea mult pe gânduri și a pregătit cununia civilă. Astfel, frumoasa prezentatoare și Andrei și-au unit destinele de Paște.

Cei doi au pregătit o ceremonie restrânsă, iar totul s-a întâmplat în mare secret. Ilinca a dezvăluit totul într-un interviu : “Da, am facut pasul. Ne-am casatorit. Este o chestiune care tine de sufletul nostru, am vrut sa fie ceva restrans. Sunt niste lucruri extrem de frumoase pentru o femeie”, a declarat Ilinca Vandici pentru Stirile KanalD.

Peste două luni Ilinca Vandici va deveni mămică. Prezentatoarea de la Bravo, ai stil! este deja nerăbdătoare să își cunoască bebelușul. Deși este însărcinată în șapte luni, Ilinca este foarte activă și nu și-a neglijat deloc job-ul.

În toamnă, Ilinca și Andrei pregătesc o petrecere de botez cu sute de invitați.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.