Idei pentru cadouri inedite de Secret Santa

0
272
Foto: Pixabay.com

Secret Santa devine din ce in ce mai cunoscut si la noi in tara, fiind un joc preferat de grupuri, mai inainte de sarbatoarea Nasterii Domnului, in vederea daruirii unor cadouri. Cei mai multi se organizeaza astfel la serviciu, imitand exemplul de peste hotare.

Se va stabili un buget pe care fiecare coleg trebuie sa il ia in considerare si sa incerce sa nu il depaseasca si nici sa nu cumpere ceva la un cost mai mic, iar mai apoi se vor trage biletele pe care se vor afla numele colegilor. In functie de numele extras vei sti cui anume trebuie sa ii faci un cadou, reusind astfel sa afli mai multe informatii despre persoana careia urmeaza sa ii daruiesti. Si tot la Secret Santa ar mai putea exista o strategie, aceea de a se stabili suma in care toti colegii trebuie sa se incadreze si astfel fiecare sa cumpere cate un cadou, fara sa cunoasca cine urmeaza sa il primeasca. Daca in birou sunt si baieti si fete ar fi bine sa optezi pentru cadourile unisex, fiind cele mai potrivite. Dupa ce cadourile sunt cumparate si asezate sub brad se vor face biletele cu numere si fiecare se va duce catre cadoul cu numarul respectiv, fiind bucuros de ceea ce a primit.

Daca te afli in pana de idei si nici nu cunosti foarte multe lucruri despre persoana care urmeaza sa primeasca de la tine cadoul respectiv ai putea “cerceta“ mai multe lucruri despre ceea ce este in tendinte in acest sezon de Secret Santa si astfel sa alegi un cadou inedit, apreciat de toti colegii de serviciu. Pentru a evita goana prin magazine ar fi bine sa iei in calcul cumparaturile online, acolo unde diversitatea produselor poate bucura pe oricine. In plus, totul este mult mai simplu, cu un singur click vei putea adauga in cosul de cumparaturi exact ceea ce iti place, gasind si foarte multe informatii despre produsul respectiv.

Iata cateva idei pentru cadouri inedite de Secret Santa:

Jocuri de logica

Iata o varianta potrivita pentru colegul de serviciu. Ca orice barbat, mai mult ca sigur va iubi in continuare sa se joace si un joc de logica ar putea sa fie o varianta inedita si mai ales apreciata de cei din birou. Acestea sunt jocuri de strategie cunoscute, jocuri care solicita destul de mult participantii pentru a afla in cele din urma deznodamantul. Poti gasi multe variante de acest gen si daca stii ca este un iubitor al jocurilor de strategie ar fi bine sa ii oferi un astfel de cadou, fiind mai mult decat incantat.

Puzzle

Ce ar fi sa oferi un puzzle personalizat, cu voi doua, compus din piese mici? Daca colega de serviciu iti este si o buna prietena sau o persoana pe care te poti sprijini ori de cate ori ai mare nevoie ai putea alege sa mergi la un centru specializat si sa realizezi un puzzle din bucatele, cu imaginea voastra si cu un mesaj pe care sa il poata retine destul de usor. Cu siguranta, atunci cand va primi puzzle-ul va dori sa descopere imaginea si va fi mai mult ca sigur surprinsa sa gaseasca imaginea voastra. Ar putea fi un cadou inspirat, pretabil pentru o astfel de ocazie speciala.

Cadourile amuzante

Acestea sunt pe placul tuturor, iar gama este destul de ampla. Ai putea alege diverse cani cu mesaj sau o cana cu autoamestecare atunci cand colegului de serviciu nu ii place sa se trezeasca devreme pentru a ajunge la serviciu ori ai putea opta pentru un bol pentru mancaciosi daca primul lucru pe care il face este sa isi ia micul dejun. Cadourile amuzante sunt potrivite pentru persoanele care stiu de gluma, asa ca nu ezita sa faci o astfel de alegere cu ocazia acestei sarbatori.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here