Idei de cadouri pe care le poți face colegilor de birou

0
87
Foto: Pixabay.com

Crăciunul e magic, inspiră căldură, dragoste și armonie. De Crăciun, noi toți suntem mai buni, mai primitori, mai darnici. Oferim și primim cadouri, facem surprize și suntem surprinși și parcă nimic din supărările noastre de peste an nu mai există. Lăsăm stresul deoparte, situațiile încordate de la serviciu, privim cu atenție către dorințele colegilor noștri și ne implicăm în găsirea unui cadou potrivit pentru aceștia.

Tot de Crăciun ne place să ne jucăm, să încercăm experiențe cât mai năstrușnice și mai ales iubim Secret Santa, un joc de peste hotare ce ne învață să dăruim și să primim cadouri de la toți cei dragi nouă.

În funcție de modul în care se organizează totul vei putea achiziționa cadoul potrivit pentru colegul de serviciu. De exemplu, se stabilește un anumit buget, o sumă în care trebuie să te încadrezi și în urma extragerii biletului cu numele colegului vei ști cui urmează să îi dăruiești, însă ești obligat să nu comunici mai departe nimănui despre acest lucru. Va trebui să îi afli mai bine nevoile și dorințele și să găsești cadoul care l-ar putea bucura cel mai mult. De asemenea, un alt gen de organizare spune că se stabilește un buget și toți trebuie să cumpere câte un cadou care mai apoi este ambalat și așezat sub brad. În ziua stabilită pentru primirea cadourilor se fac extragerile de numere, ce se regăsesc și pe cutiile de cadou. De această dată nu știi cui să îi dăruiești și nici nu ai putea să alegi decât cadouri unisex.

Iată câteva idei de cadouri pentru colegi, din care să te poți inspira:

Set de ceai

Dacă colega ta de serviciu iubește ceaiul și în fiecare dimineață îl prepară cu mult drag și îl va sorbi, cunoscându-i efectele terapeutice, ai putea să îi oferi un astfel de set de ceai. Dacă este o fire pretențioasă ai putea alege un set de ceai din porțelan, un material de cea mai bună calitate, de o finețe și o transparență desăvârșită, astfel că mai mult ca sigur îi vei face cel mai inspirat cadou. Dacă iubește cănile colorate ai putea găsi și de această dată numeroase variante, ba chiar și seturi de ceai mult mai haioase, cu mesaje sau desene ce îi vor stârni zâmbetul ori de câte ori le va folosi.

Stilou personalizat

Scrisul cu stiloul pare să devină o amintire pentru fiecare dintre noi. Înlocuim cerneala cu pasta groasă a pixurilor, astfel că nimic nu mai este ca mai înainte. Dacă colega ta iubește să scrie, așternând pe hârtie fiecare moment din viață, ai putea alege să îi oferi un stilou personalizat, de care să se poată folosi ori de câte ori mai are o întâmplare ce trebuie amintită în jurnal. Va fi un cadou mai mult decât inspirat și foarte frumos.

O floare în ghiveci, dar nu orice fel de floare..

Orice femeie iubește florile, așa că ar fi o idee să îi oferi floarea ei preferată în ghiveci, pe care să o poată îngriji cât mai mult timp și care să îi amintească de tine. Ai putea alege o Crăciuniță, floarea sezonului, dar nu orice fel de Crăciuniță. De exemplu, ai putea opta pentru personalizarea florii, adăugându-i pe una dintre petale un mesaj inspirat sau un desen cu o semnificație aparte. Ceea ce trebuie să faci este să mergi la o firmă care se ocupă cu astfel de servicii, de imprimare pe flori naturale, și rezultatul va fi cel așteptat. Cu siguranță, o vei încânta la maxim cu o astfel de idee atât de originală.

Cutie de păstrat dulciurile

Iată o altă idee la fel de frumoasă. O astfel de cutie de păstrat dulciurile este binevenită pentru oricine le iubește. Ai putea avea în vedere un astfel de cadou și mai mult ca sigur vei reuși să îi oferi ceea ce își dorește.

Un joc interactiv pe TV

Cine a uitat jocurile pe televizor? Și mai ales, cine ar fi încântat să le încerce? Ca atare, am putea alege un astfel de cadou pentru colegul de serviciu, ce mereu se află în căutarea de ceva nou și mai ales de experiențe frumoase. Un astfel de joc pe televizor îi va aduce aminte de perioada copilăriei și mai mult ca sigur abia va aștepta să îl încerce.

O cană, dar nu orice fel

Iată o altă idee pentru cei ce nu iubesc să se trezească devreme și totuși ajung la ora 7.00 la serviciu. O cană cu funcția de autoamestecare va fi o idee cât se poate de amuzantă și mai ales utilă pentru cei ce nu mai au niciun fel de energie să își amestece cafeaua sau ceaiul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here