Horoscopul primăverii. Vezi ce îţi spune astrologul despre dragoste, carieră, bani şi sănătate

0

Primăvare vine cu schimbări pentru toată lumea iar aceste schimbări îți pot influența vița în mod pozitiv ori negativ în funcție de zodie. 

BERBEC

DRAGOSTE: Până la finalul lunii mai sunt posibile, în continuare, momente tensionate, unele deosebit de intense, în relaţiile oficializate. Abordările tale, de multe ori dure, pot provoca o ruptură în aceste relaţii, iar reparaţiile ar putea veni prea târziu. În martie sunt avantajaţi cei singuri, prin întâlniri neprevăzute.

CARIERĂ: Lunile de primăvară trebuie rezervate, cel puţin până la începutul lui mai, pentru a remedia anumite erori, a reveni asupra unor decizii legate de relaţiile de la locul de muncă sau pentru a pregăti o nouă strategie de abordare a progresului profesional. Progres poate însemna şi relaţii mai bune ori o atmosferă înseninată la serviciu.

SĂNĂTATE: Martie şi aprilie îţi asigură un cadru potrivit pentru a rezolva problemele apărute în acest domeniu, dar şi pentru a lua măsuri ca acestea să nu reapară. În mai vei avea ocazia să vezi clar că necazurile sunt asociate cu munca şi sunt provocate de stilul de viaţă impus de serviciu.

BANI: Chiar de la începutul lunii martie te vei interesa de noi surse de venit, de metode de economisire sau de evitare a unui împrumut – care nu e recomandat, cel puţin până în luna august. Priveşti relaţiile ca pe o sursă de beneficii, iar de la finalul lunii mai, acest lucru se poate întoarce împotriva ta.

TAUR

DRAGOSTE: Martie, aprilie şi prima săptămână din luna mai ar trebui dedicate, conştient şi voluntar, refacerii legăturii sufleteşti cu cei pe care îi iubeşti, indiferent ce probleme au fost între voi şi cât de greu ţi s-ar părea să repari lucrurile. Relaţiile oficializate trec prin teste de rezistenţă repetate şi dificile până la vară.

CARIERĂ: În toate lunile de primăvară există riscul să pierzi ocazii preţioase, din cauză că nu ai ştiut sau nu ai vrut să ai relaţii mai bune cu colegii sau cu superiorii. Poţi face câţiva paşi înainte, dar vor fi mici şi nu pot genera schimbarea pe care ţi-o doreşti. Ai de învăţat lecţia integrării armonioase în colectiv.

SĂNĂTATE: Este un domeniu în care pot să apară complicaţii pe tot parcursul primăverii. Finalul lunii mai va aduce şi finalul şirului de necazuri, fără ca asta să însemne însă că problemele s-au rezolvat; doar au ieşit la lumină, ca să le vezi şi să te ocupi de ele, cu toată seriozitatea de care eşti în stare.

BANI: În martie vei descoperi că ai mai multe dorinţe decât posibilităţi, în aprilie vei trece la acţiune, dar fără prea mare succes, iar în a doua jumătate a lui aprilie şi întreaga lună mai va trebui să începi să achiţi anumite restanţe, să regândeşti strategiile de economisire sau să abordezi persoane care te pot ajuta.

GEMENI

DRAGOSTE: Relaţiile cu cei dragi pot fi, până la finalul lunii mai, marcate de neînţelegeri, divergenţe sau supărări, care se transformă în tot atâtea motive de separare. În cuplurile oficializate se va observa o revigorare, în martie şi prima jumătate a lunii aprilie, dar apoi va urma o perioadă mai dificilă, care va ţine destul de mult şi în care există pericolul unor decizii radicale.

CARIERĂ: Luna martie poate fi ceva mai calmă faţă de cele anterioare. Sunt foarte importante relaţiile cu toţi cei din mediul de la serviciu şi este indicat să faci eforturi să ai şi să păstrezi raporturi corecte, echilibrate. În martie ai putea face un mare pas înainte, dar numai dacă l-ai pregătit din timp.

SĂNĂTATE: Este răscolită zona care indică posibilitatea apariţiei unor boli provocate de tensiunile din familie, de problemele nerezolvate din trecut sau de cauze genetice. La finalul lunii mai va debuta o perioadă ceva mai dificilă pentru starea ta de sănătate şi ar fi bine să te găsească în cea mai bună formă, ca să-i poţi face faţă fără mari probleme.

BANI: Vei fi la fel de preocupat(ă) de bani şi de bunuri ca şi până acum, dar cu mai multe şanse de a câştiga ceva, mai ales în luna martie. În aprilie şi în mai se vor clarifica mai multe situaţii de pe urma cărora vei avea beneficii de mai multe feluri.

Citeste mai mult pe libertatea.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.