Hidratarea, secretul unui ten frumos pe timp de vară! De ce este important acidul hialuronic

0

Hidratarea este termenul ce descrie capacitatea corpului de a reține și administra apa. O hidratare corectă nu înseamnă doar un aport corect și constant de apă, ci și o concentrație corectă la nivel celular.

Apa pe care o bem sau o ingerăm prin intermediul alimentelor cu care ne hrănim este distribuită de la nivelul sistemului digestiv la nivel celular, împreună cu nutrienții necesari. Astfel, la nivel celular apa este importantă în alcătuirea celulelor, transportul nutrienților către acestea și în transportul compușilor metabolici și a toxinelor de la celule către aparatele excretoare.

Hidratarea este un factor foarte importat pentru sanatatea pielii: in fapt, multe patologii se manifesta prin deshidratare cutanata (xeroza).

APA 

-Apa este principalul constituent al corpului uman.

-În mod normal, constituie aproximativ 50-55% din greutatea unei femei aflate la maturitate.

-Apa joacă mai multe roluri în cadrul organismului și face parte din majoritatea celulelor corpului (cu excepția celor de grăsime), acoperind și lubrifiind articulațiile și creierul.

-Apa este ingredientul majoritatii produselor cosmetice si un element esential in ingrijirea pielii, ea joaca un rol importanat in toate procesele biologice ale corpului.

-Apa reprezinta mediul in care se desfasoara toate procesele metabolice ale organismului. Asa cum o masina nu poate functiona fara combustibil, nici corpul uman nu poate functiona fara apa. De fapt, functionarea tuturor celulelor si organelor depinde de apa, ale carei roluri in organism sunt multiple.

Avand in vedere ca apa este un component atat de important pentru organism, este evident ca nu numai cantitatea de apa pe care o consumam este importanta, ci si calitatea acesteia. Cea pe care o consumam trebuie sa fie curata, necontaminata, pura din punct de vedere bacteriologic.

Nu uitati ca aportul lichid adus in organismul nostru este un element indispensabil pentru pielea si starea noastra generala de bine.

Profitati de lichidul miraculos si de o bautura racoritoare ideala, care este apa. Astfel veti avea un organism vizibil sanatos si va veti mentine intr-o stare cat mai buna de sanatate.

De ce este acidul hialuronic un ingredient atat de important pentru piele?

Acidul hialuronic se află peste tot în organism, dar se găseşte în concentratii mai mari în ţesuturile conjunctive, în fluidul sinovial, la nivelul ochilor, valvelor inimii, între discurile vertebrale şi, desigur, şi la nivelul pielii. Rolul acidului hialuronic este să transporte nutrienţii către celule, să le purifice de toxine, acţionează ca un lubrifiant, dar absoarbe şi şocurile.

Mai mult, reţine cantităţi mari de apă, de 1000 de ori volumul propriu, de aceea este considerat un ingredient premium pentru hidratarea tisulară.

Un ten sanatos este si un ten frumos. Aspectul natural si luminos al tenului se poate obtine printr-o hidratare optima, in acest sens ne ajuta fiolele PBSerum Hyaluronic, care asigura un efect anti-rid si o hidratare profunda datorita acidului hialuronic de greutate molecula mica, asigura inclusiv un efect unic si inovativ de peeling inteligent.

Accepta provocarea PBSerum, crede in tine !

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.