Harta chinezească a feţei. Organismul îţi dă semne că este în suferinţă

0

Fiecare problemă pe care corpul o experimentează este transpusă într-o alterare a pielii iar cea mai bună metodă de a inspecta acest lucru este evaluarea feţei. Există o tehnică chinezească străveche care poate identifica fiecare organ din corp printr-o zonă a feţei şi fiecare afecţiune a acelor organe este transpusă pe ten prin pori, iritaţii şi roseli ale pielii.

FRUNTEA- INTESTINUL SUBŢIRE ŞI VEZICA

Cauze: Grasimile in exces din dieta, prea multe alimente sub forma de conserva care reduc capacitatea digestiva dar si alcoolul si zaharul in exces, luate in combinatie cu un somn neregulat si stres.

Remediu: Beti foarte multa apa, mancati mai multe legume, feriti-va de alcool si incercati sa aveti perioade de odihna regulate.

SPAŢIUL DINTRE SPRÂNCENE- FICATUL

Cauze: trebuie sa mentineti un echilibru intre alimentatie si odihna, astfel permitandu-i stomacului sa isi recapete puterea. Daca nu faceti aceste lucruri puteti avea probleme de sanatate si chiar afectiuni ale ficatului.

Remediu: Incercati sa mancati mai sanatos, alimente proaspete, plimabti-va in natura, practicati yoga, fitness sau orice fel de exercitii care stimuleaza sistemul digestiv.

ZONA SPRÂNCENELOR- RINICHII

Cauze: Fumatul excesiv, consumul excesiv de alcool in combinatie cu o inima slabita si bolnava.

Remediu: Incepeti sa consumati cat mai multa apa, reduceti cafeina din dieta si incetati sa mai consumati alcool in exces sau bauturi dulci.

Mai mult pe pentrusuflet.com

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here