Haina de blană: cea mai bună investiţie în sezonul reducerilor! Vezi cum o poartă vedetele!

0

Dacă sunteţi pasionaţi de shopping, nu ar trebui să rataţi sezonul reducerilor de iarnă. Aveți ocazia să găsiți ținute cât se poate de luxoase, la cele mai avantajoase prețuri. Cea mai bună alegere ar fi o haină de blană, care nu se demodează niciodată.

Specialiştii din lumea modei spun că hainele de blană nu trebuie să lipsească din garderoba unei doamne. Această piesă vestimentară este mereu la modă și se poate purta în diferite combinații. Aşadar, este alegera perfectă în sezonul de reduceri care, atenţie, mai ţine doar câteva zile!

8

Dacă vreţi să profitaţi de reduceri, noi vă propunem să alegeţi o haină de blană din noua colecţie Paisi. Iubitoarele de modă vor descoperi o gamă variată de articole din blană, care vor atrage privirile prin eleganță și stil: haine lungi, jachete, veste si poncho-uri, dar și șaluri, gulere și cape, într-o multitudine de nuanțe și texturi.

Colecția include blănuri naturale de o calitate superioară: vulpe, vizon, ponei, capră și swakara, atent lucrate și îmbinate cu alte materiale nobile și surprinzătoare: țesături de lână, dantelă și mătase.

Puteţi să vă inspiraţi de la vedetele din România care iubesc acest brand. Spre exemplu, Andreea Bănică s-a îndrăgostit de blăniţele de la Paisi.

collage andreea banica

1

5

collage2 andreea banica

Printre vedetele care poartă haine de blană colorate se numără şi Nicole Cherry, Ruby, Alina Eremia, Valentina Pelinel, Monica Bârlădeanu şi Andreea Raicu.

Ele au reuşit să-şi construiască un look elegant, chic, sau chiar de stradă, purtând o blăniţă de la Paisi.

collage alina eremia valentina pelinel

collage monica barladeanu andreea raicu

collage ruby andreea banica

Şi nu doar blănuri puteţi găsi în noua colecţie a brandului. Elementul surpriză al colecției este seria de accesorii Païsi Bag Bugs, create pentru cele care vor să aducă un strop de culoare și dinamism în outfit-ul lor.

Jucăușe, dar seducătoare în același timp, accesoriile Païsi Bag Bugs reprezintă prima colecție de accesorii de blană pentru geantă din România, înscriindu-se în trendul care a cucerit topurile de fashion din lume și pe care celebritățile autohtone, printre care Valentina Pelinel, Catrinel Menghia sau Ellie White, l-au adoptat deja în ținutele din acest sezon.

ellie White
Catrinel Menghia

Païsi, cel mai fashion brand de blanuri din România, creează haine şi accesorii din blană ce urmează cele mai recente trenduri din modă internaţională. Povestea Païsi începe cu zeci de ani în urmă şi îmbină tradiţia şi look-ul modern, cu scopul de a inspira femeile puternice, iubitoare de modă şi stil.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.