Gold Park din Cluj – agenția imobiliară ce vine în ajutorul clujenilor cu un stoc vast de proprietăți!

0

Gold Park este reperul publicului clujean la capitolul imobiliare. Firma Gold Park are ca obiect de activitate vânzarea și închirierea mai multor tipuri de proprietăți. Amintim aici de spații de birouri, spații comerciale și chiar spații industriale. Personalul firmei pune la dispoziția publicului interesat proprietăți din zone cheie ale Clujului. Ei le numesc case pentru business-uri pentru că prezintă potențial ridicat de reușită din mai multe puncte de vedere.

Pentru clujeni, Gold Park își investește toate resursele pentru a le pune la dispoziție doar proprietăți imobiliare de interes. Pe goldpark.ro sunt puse la dispoziția tuturor celor interesați toate proprietățile imobiliare disponibile spre vânzare sau închiriere. Publicul poate alege proprietatea optimă din mai multe puncte de vedere, despre care detaliem în cele ce urmează.

Proprietăți din zone cheie ale Clujului – în oferta de la Gold Park

Casele pentru business-uri trebuie să fie poziționate în zone cheie ale orașului, mai ales când vorbim de cele din Cluj. Cu cât zona în cauză are mai mult trafic, este traversată zilnic atât de publicul clujean, cât și de turiști, cu atât mai mult cresc șansele de a dezvolta un business de succes.

Cei de la Gold Park au oferte dintre cele mai variate când vine vorba de inchirieri birouri Cluj. Prețurile sunt și ele la fel de variate, astfel că publicul poate alege în funcție de bugetul start-up alocat business-ului. Există alternative de spații ce dispun chiar și de parcare și terasă, totul inclus în același preț de chirie. Mai multe detalii în acest sens direct în cadrul site-ului oficial, goldpark.ro.

Gold Park oferă și posibilitatea de a cumpăra spații în Cluj!

Oferta Gold Park cuprinde și tot ce ține de vanzare spatiu birouri Cluj. Consultanții Gold Park pot fi oricând contactați pentru a găsi împreună spațiul de birouri potrivit pentru business-ul în cauză. Amprenta profesioniștilor este mai mult decât necesară atunci când vine vorba de astfel de alegeri.

Fiecare spațiu de birouri disponibil pe goldpark.ro vine însoțit de toate specificațiile de interes pentru potențialii clienți. Este vorba despre suprafață, pe fiecare etaj acolo unde este cazul, performanța energetică a spațiului, facilitățile spațiului, anul de construcție și multe alte asemenea. Prețul este afișat pe site în dreptul fiecărui imobil disponibil.

Gold Park susține business-urile aflate la început de drum!

Gold Park este agenția imobiliară ce ia locul unui real ajutor pentru business-urile aflate la început de drum. Oferă proprietăți dintre cele mai optime pentru dezolvarea unui business la prețuri ce nu sunt de speriat.

Mai mult decât atât, cei interesați pot intra în posesia unei oferte personalizate. Mai exact, în cadrul site-ului oficial există un filtru bine pus la punct pe care publicul îl poate folosi. În acest fel, potențialii clienți pot intra direct în contact cu tipul de proprietate de interes din toate punctele de vedere.

Pentru mai multe detalii, personalul Gold Park poate fi contactat prin apel telefonic la numărul 0770 896 896 sau prin e-mail office@goldpark.ro. Sediul agenției imobiliare se află pe Calea Moților, număr 94, Cluj-Napoca.