Glamour Studio Vitan, studioul de videochat de 1000mp, un adevarat templu al frumusetii: “La serviciu ma bucur de sedinte de make-up, hairstyling, solar si SPA”

1
662

Room-uri cu un design inedit in care se contureaza languroasele piesele de mobilier ale designerilor italieni, o infrastructura tehnica moderna si ultraperformanta, plus spatii de relaxare, dedicate rasfatului modelelor – nu vorbim despre un hotel luxuriant ci despre un studio de videochat pentru fete, localizat in capitala. De fapt, Glamour Studio Vitan este mai mult decat atat, transformandu-se intr-un adevarat templu al frumusetii.

Cei 1000 de mp au fost organizati astfel incat sa ofere modelelor spatiu suficient pentru lucru si pentru relaxare, pentru ca la Glamour Studio confortul fetelor este esential. “Chiar credem ca performanta unui angajat este strict legata de conditiile in care el munceste, deci confortul sau este preocuparea angajatorului, de aceea am si dorit sa cream un alt concept. Cele 15 camere tematice din agentia noastra au fost amenajate de catre designeri de interior cu experienta, iar investitiile au fost pe masura. Era nevoie sa deschidem si un alt studio, mai incapator, pentru ca numarul de fete care vor sa se angajeze la noi e in crestere.

Glamour Studio, o alegere buna daca vrei sa lucrezi legal

Desi ai putea sa crezi ca la Glamour Studio fetele doar se relaxeaza, Mihaela, managerul studioului se declara foarte multumita de fetele care fac parte din echipa:

Modelele noastre chiar muncesc -desi au libertatea de a-si face programul cat mai flexibil- iar asta se vede si din incasarile pe care le au in fiecare luna si in bonusurile pe care noi le acordam de doua ori pe luna celor mai muncitoare fete. Toate facilitatile pe care le punem la dispozitia lor sunt un alt motiv pentru care ele decid sa ramana in echipa noastra, pe langa stimulentele materiele. Castigurile si bonusurile mari sunt si ele importante, dar mai mult conteaza pentru ele ca pot lucra intr-un mediu foarte placut, cu oameni care sunt gata sa le ofere orice fel de ajutor daca nu se descurca. Fetele angajate la noi beneficiaza chiar si de imprumuturi financiare pe care le-au facut in cadrul firmei.”

“Nu vin la serviciu pentru a ma prostitua. Prea putina lume stie ca trebuie sa fii isteata ca sa poti deveni model de videochat. ”

Toate fetele care fac videochat sunt etichetate ca fiind femei de moravuri usoare, ceea ce este total gresit, iar acest lucru il sustine chiar o fata care este model la Glamour Studio: “Lumea nu intelege ca nu vin la serviciu pentru a ma prostitua. Prea putina lume stie ca trebuie sa fii isteata ca sa poti deveni model de videochat, mai ales in industria glamour. Ceea ce fac eu este sa conversez online cu membrii care imi acceseaza contul si care nu sunt din Romania. Daca nu stii limba engleza cel putin la nivel de incepator este foarte greu sa te faci fata. La serviciu ma simt apreciata pentru ceea sunt si am timp sa ma bucur de sedinte de make-up, hairstyling, solar si SPA chiar si in timpul programului.

1 COMENTARIU

  1. Din pacate unii oameni nu stiu in ce consta cu adevarat munca in domeniul videochat-ului si ne pun o eticheta gresita. Trebuie sa fii isteaza, sa stii sa comunici in limba engleza si sa asculti probleme clientilor. Esti de fapt un psiholog online..

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here