Ghiozdanele ergonomice – cea mai buna alegere pentru cei mici

0

Scolarii poarta in fiecare zi peste 15% din propria lor greutate pe spate pentru a merge la scoala. Un ghiozdan prea greu poate sa duca la dureri de spate si la leziuni scheletice mai tarziu in viata. Dar, din pacate avem doar un spate care nu poate sa fie inlocuit si de care trebuie sa avem grija. 

Increderea si stima de sine sunt esentiale atunci cand vine vorba despre cei mici care incep scoala. Iar ghiozdanele si rechizitele sunt cele care contribuie la acest lucru din plin. Daca ai un copil care are nevoie de un ghiozdan sau de un rucsac nou cel mai bine ar fi sa alegi modele de ghiozdane ergonomice in loc de unul obisnuit, din urmatoarele motive:

Ghiozdanele ergonomice reduc presiune din spate. Ghiozdanul de scoala al unui copil va fi plin de lucruri de tot felul. Dar, cei mici nu pot sa suporte atata presiune. Vor aparea durerile de spate si acest lucru nu este deloc sanatos. Achzitionarea unui ghiozdan ergonomic te va ajuta sa lupti contra acestei probleme intr-un mod gratios si sanatos fara eforturi.

Ghiozdanele ergonomice nu lasa durerea sau disconfortul sa isi faca aparitia. Niciun parinte nu vrea sa isi vada copilul suferind in vreun fel. Dar folosirea de ghiozdane sau rucsacuri obisnuite pe termen lung este un lucru care pe termen lung poate crea foarte mult disconfort si durere. In curand iti vei auzi deci copiii plangandu-se de dureri de spate si de umeri. Un lucru care nu cauzeaza doar durere, ci si disconfort atunci cand acesta merge la scoala. Un lucru care se poate evita atunci cand alegi un ghiozdan ergonomic!

Un ghiozdan ergonomic este mult mai bun pe termen lung. Foarte multi adulti care sufera de probleme legate de postura, de dureri de spate si alte probleme pot da vina pe ghiozdanele care nu sunt ergonomice.

Deci daca iti doresti sa ai un copil cu un viitor mai sanatos si mai luminos, trebuie neaparat sa faci aceasta alegere!

Pe langa aspectul ergonomic, pentru un copilas aspectul estetic este si el extrem de important. Este cea mai buna alegere pentru a face procesul de reintoarcere sau de adaptare la scoala mai usor. Defineste deci cu copilul gusturile sale estetice, deoarece cumpararea unui ghiozdan este cea mai buna ocazie de a petrece timp de calitate cu el si de a-l ajuta sa isi afirme personalitatea.