Gențile de la Zevo definesc ținutele feminine în această toamnă!

0

Echilibrul dintre estetică și calitate ar trebui să fie în orice vreme nota distinctivă în ținutele feminine ce se doresc a fi din categoria celor reușite. La capitolul accesorizare e cu atât mai de dorit ca acestea să existe, dat fiind că gențile sunt cele care definesc totul în orice ținută.

Apreciată și deja un reper consacrat în rândul genților este pielea naturală – ca material de bază în fabricarea lor. Emblematice pentru stilul feminin, cele ce alcătuiesc colecția actuală propusă de Zevo –  magazin popular în rândul pasionatelor de modă, reușesc să aducă oricărui outfit accesorizarea ideală.

Mai mult decât o soluție menită să confere ținutelor plusul estetic dorit, gențile de la Zevo îndeplinesc un rol funcțional crucial. Sunt adevărate aliate ale femeilor, în sensul că, aparte de scopul de a înfrumuseța, constituie un spațiu optim pentru depozitarea obiectelor neapărat necesare a fi la îndemâna acestora. Cu o varietate de opțiuni privind compartimentarea, colecția de genți de la Zevo este un reper astăzi pentru publicul feminin larg.

Tendințe în materie de genți din piele pentru toamna lui 2019

Un adevărat susținător al fashionistelor, magazinul Zevo pune la dispoziție modele inovative reprezentând genți ce se încadrează în registre variate, deci pe toate gusturile. De altfel, tendințele actuale în materie de genți sunt satisfăcute de colecția pe care specialiștii au pregătit-o. E timpul pentru o schimbare de impact în garderobă, iar produsele Zevo sunt aliatele femeilor în această toamnă!

Perfecte pentru cele care doresc să își exprime personalitatea într-un mod unic, gențile din piele de la Zevo dictează tendințele în toamna lui 2019. Fiecare detaliu este important, deci varietatea de culori și stiluri ale acestora vor încânta pe oricine.

Gențile de mână, nelipsite din garderoba femeilor cu personalitate

Se găsesc genti de mana la preturi accesibile la Zevo tocmai din dorința de a beneficia de soluții la îndemână privind completarea unui outfit office, pentru oricine. Sunt ideale la birou, în viața de zi cu zi, mereu încăpătoare și, mai ales, rezistente. Reprezintă definiția perfecțiunii în rândul celor care știu cât este de importantă o geantă în care să încapă de toate. Bineînțeles, cu atât mai dorite sunt gențile de mână de la Zevo cu cât este conștientizată nevoia de a le plia pe un stil elegant, fără a face vreun compromis la nivel unitar.

Design-ul modelelor disponibile și în magazinul online este deosebit față  de opțiunile clasice, a celor cu care publicul este deja obișnuit. Nevoia de a ieși în evidență în mediul office printr-o geantă altfel este așadar îndeplinită cu succes de produsele oferite de acest brand.

Sunt definite de culori special selectate pentru a se potrivi unor varietăți de preferințe din acest punct de vedere, iar cele clasice sunt nelipsite din portofoliul magazinului. Desigur, acolo unde preferințele sunt pentru tonuri mai vesele, există alternative. Cert este un lucru: alegerile sunt sigure, fără risc de a eșua printr-un model neconvențional. Oricând pot fi asortate ținutelor smart – casual, deci aviz amatoarelor!

Gențile de umăr, practice și mereu confortabile la purtare

Păstrează același tipar, în sensul că majoritatea vin cu o curea fixa sau detasabila fie reglabilă pe lungime, fie fără această opțiune, cu purtare pe umăr. Unele pot fi mai scurte, fiind special concepute astfel, iar altele suficient de lungi pentru a ajunge în zona șoldurilor.

Sunt alegerea ideală mai ales pentru cele care sunt obișnuite să aibă mâinile libere, să se simtă comod din acest punct de vedere, chiar dacă greutatea genții este susțintă de umăr. Recomandarea Zevo este de a o purta alternativ pe ambii umeri, pentru a nu deveni o povară pe parcursul zilei. După preferințe, acestea pot fi cu compartimentări diverse. În orice caz, sunt ideale pentru oricine, deci fiecare poate transporta în deplină ordine obiectele de interes. Sunt apreciate și iubite mai ales de adeptele stilului business, respectiv smart – casual întrucât le ajută să fie mereu organizate, ceea ce face ca și identificarea lucrurilor de interes să fie mai simplă (mape, instrumente de scris, agendă, etc.).

Pentru că sunt atât de comode la purtare, sunt o alegere de top și în rândul adeptelor stilului casual. Despre paleta de culori disponibilă, respectiv despre modelele disponibile pot afla cele interesate direct din magazinul online.

Tendințele din această toamnă sunt dictate atât de modelele inedite reprezentând genți de umăr și de mână, din piele naturală, de la Zevo, cât și de alte concepte interesante, susținătoare ale eleganței și durabilității. Pentru o completare deosebită a garderobei, cele interesante sunt așteptate pe Zevo.ro.