Genți din piele naturală prelucrată tradițional după metoda toscană

0
112

Orice produs de marochinărie se poate analiza de către clienți sub diferite aspecte: în funcție de proprietățile materialelor din care s-a confecționat, preț, preferințele proprii și stil.

Găsind oferta de genți din piele ZigLeather probabil că mulți s-au întrebat care piele este mai bună pentru confecționarea unei genți de calitate și dacă tăbăcirea vegetală e o soluție superioară unor metode moderne.

Este firesc, dat fiind că în prezent marochinerii utilizează în fabricarea genților o diversitate de de tipuri de piele naturală, de la cea de vițel, până la cea de crocodil sau struț, iar modurile de prelucrare sunt diverse, începând cu tăbăcirea și vopsirea.

De ce să alegi produse de marochinărie ZigLeather? Principalul argument.

Dacă este ca să ne referim la brandul ZigLeather, articolele oferite spre vânzare doritorilor sunt realizate doar din pielea de bovine tăbăcită vegetal.

Unicitatea genților realizate de către artizanii firmei din acest material natural este dată de calitatea deosebită a pielii utilizate, din categoria full grain, care își menține textura inițială datorită metodei speciale de prelucrare.

Astfel, nu e folosesc chimicale pentru a camufla micile imperfecțiuni naturale ale pielii (culoarea pe alocuri neuniformă, cute și cicatrici micuțe etc.), tocmai acestea fiind acelea care fac din fiecare articol de marochinărie un unicat.

Datorită acestui strat superior al pielii naturale rămas în forma sa inițială, fiecare geantă de damă ZigLeather, ca să ne referim doar la produsele din această categorie, are personalitatea sa distinctă, iar cumpărătoarele se vor bucura negreșit de faptul că poartă niște genți speciale.

Pielea din care gențile sunt realizate este extrem de durabilă pentru că nu a fost agresată în atelier cu diverse substanțe chimice care se folosesc acum pe scară largă în fabricile care confecționează produse de marochinărie de serie.

Tăbăcirea vegetală a pielii, utilizată de către brandul ZigLeather este o metoda foarte veche care a fost perfecționată de meșteșugarii din Italia, Franța și Spania demult, în epoca renascentistă.

Deși este un procedeu extrem de eficient care permite menținerea frumuseții naturale a pielii, ea nu se mai folosește astăzi decât într-o foarte mică măsură, doar în acele ateliere meșteșugărești de familie, care respectă tradiția de tăbăcire a pielii pentru produse de marochinărie din generație în generație, având răbdarea ca să aștepte chiar și o lună și jumătate până când această etapă de prelucrare importantă se finalizează.

Materiale de calitate pentru genți de damă premium

Chiar dacă produsele oferite spre comercializare clienților sunt un pic mai scumpe decât cele obișnuite, calitatea lor peste medie face să merite plătite prețurile cerute.

Accesoriile cu materiale de proveniență italienească rămân foarte apreciate la noi în țară. Iar gențile de damă nu fac nici ele excepție. Indiferent de stilul ales: clasic, minimalist, avangardist, merită orice femeie ca să aibă o geantă specială purtând semnătura artizanilor Ionuț și Georgiana de la ZigLeather. Pentru că ei folosesc în realizarea produselor lor piele de bovina, tăbăcită vegetal, produsă într-o afacere de familie începută în urmă cu șapte decenii în frumoasa regiune Toscana din Italia.

Iar la acest material de bază se mai adaugă și accesoriile (catarame, capse, nituri etc.) provenind din Italia și Germania, plus firele de poliester nipone, durabile, pentru coasere manuală.

Din România provine ceara de albine utilizată pentru lustruirea finală a genților și, cel mai important ingredient, talentul artizanilor ZigLeather.

Accesați magazinul online al brandului și alegeți-vă de acolo modelul favorit de geantă de damă din piele naturală. Va fi cel mai frumos cadou de Sărbători pe care vi-l puteți face în acest final de an 2018!