Gătești cu spor și drag când ai dotările necesare în bucătărie. Descoperă KitchenShop 

0

Cum să gătești ca și când ai fi un expert? Nu toată lumea are această pasiune și chiar dacă ar urma orbește și 100% o rețetă, asta nu va garanta că un preparat îi va ieși excelent. Unii ar spune că un ingredient secret aici ar fi chiar dragostea și pasiunea pentru gătit. Ce-i drept trebuie să îți și placă, dar cu siguranță ai nevoie și de echipamente, dotări și accesorii potrivite. Pe acestea le vei găsi negreșit la KitchenShop. 

KitchenShop.ro este magazinul online în cadrul căruia vei găsi toate acele accesorii pentru bucătărie. Fie că ești un mic chef sau doar un amator, fie că gătești la nivel profi sau nu, te va încânta ideea că acest magazin nișat îți oferă o varietate de opțiuni. Ai la îndemână atât branduri de renume, cât și prețuri accesibile. Te poți orienta spre cele despre care ai auzit câte ceva sau pur și simplu spre cele complexe. 

E timpul grătarelor! Așadar înarmează-te cu chef și alege grătarul potrivit 

Vara este despre piscină, vacanțe, cât mai mult timp petrecut afară și inevitabil este vorba și despre timpul perfect pentru grătare. Încinge grătarele, dar s-ar putea să îți dorești să fie vorba de un gratar electric. Asta pentru că te scapă de chinul de a face focul, de a căuta cărbuni sau de a improviza alte materiale cu care să faci focul necesar. La cel electric ai un control mai ușor asupra focului. 

De asemenea, ai zeci de opțiuni dintre care să alegi. Dacă ești genul gurmand care își dorește să încerce cât mai multe preparate la grătar, care asociază automat carnea la grătar și cu ceva legume sau alte garnituri, cu siguranță vei căuta din cele mai extinse. Ai grătare electrice cu suprafață extinsă de gătit. Mai ales dacă obișnuiești să servești masa cu mulți prieteni sau cu familia extinsă, investește în unul de capacitate! 

Mai mult decât atât, aceeași sursă îți pune la dispoziție și alte tipuri de grătare. Dacă ești genul hoinar și îți place aventura prin păduri și să cutreieri zone noi, alege un grătar portabil. Dacă ești pe stilul clasic și încerci totuși să te aliniezi tendințelor, alege grătarul hibrid – nu se știe niciodată când ajungi într-o zonă în care nu ai acces la alimentarea electrică. Cireașa de pe tort este grătarul smart, cu programe diverse. Ai avertizare când carnea este gata, în funcție de ceea ce setezi tu, să fie în sânge sau bine făcută. 

Bucătăria, locul drag în care gătești pentru tine și familia ta 

Știm multe povești ale celor care nu se apropie efectiv de bucătărie, considerându-se un dezastru aici. Încercarea moarte n-are, spune o vorbă din popor. Mai ales cu gândul că ai control total asupra ingredientelor, că poți încerca fel și fel de rețete, ce ai spune să îți faci dotările bucătăriei cu produsele de la KitchenShop?

Descoperă aici cuptor electric, grill, grătare și nu numai. Completează cu shakere, sandwich makere și cu altele – fie vorba de mixere, boluri, cratițe etc. Practic, cu ce vei găsi aici poți dota orice bucătărie, fie că este vorba de cea de acasă sau de cea a unui restaurant. 

În condițiile în care mâncarea în zilele noastre prea puțin mai poate oferi toată valoarea nutritivă de care avem nevoie, suntem conștienți că avem nevoie de soluții. Una dintre acestea este să ai un control mai bun asupra ceea ce consumi. Prepară propriul meniu de zi cu zi și faci asta mai ușor când ai la îndemână ustensile de calitate! 

Descoperă cât de ușor poți comanda online sau vizitează locațiile fizice KitchenShop. 

Contact: office@kitchenshop.ro