GALERIE FOTO: Noaptea albă a creatorilor şi designerilor de produs, un eveniment plin de creativitate şi stil!

0

Casinoul din Cluj Napoca s-a umplut aseară de oameni talentaţi şi pasionaţi de frumos. Aici a avut loc cea de-a IV-a ediţie a evenimentului “Noaptea albă a creatorilor şi designerilor de produs” . Zeci de designeri şi-au expus cele mai reuşite creaţii.

“Noaptea albă a creatorilor şi designerilor de produs” a strâns la un loc zeci de pasionaţi de frumos. Evenimentul a dorit să promoveze tinerii talentaţi şi spaţiul creativ românesc.

“Scopul evenimentului este de a crea o reţea de networking cu câţi mai mulţi creatori, designeri din România, cât mai mulţi bloggeri şi încercăm foarte mult să dezvoltăm această industrie creativă a designerilor de produs .  Este un proiect curajos , realizat de o echipă pe măsură, ce crede în comunitatea designerilor şi creatorilor de produs din România. “ ne-a declarat  Mihaela Ion, din partea echipei de organizare.

Participanţii  au putut vedea obiecte de artă şi de modă care mai de care mai interesante. Începând de la mobilier reinventat, până la ţinute chic sau accesorii nonconformiste…toate au putut fi găsite la evenimentul organizat de Revista Atelierul.

GALERIE FOTO:

revistaatelierul-designeri140 revistaatelierul-ambient122 revistaatelierul-ambient136 revistaatelierul-ambient142 revistaatelierul-designeri3 revistaatelierul-designeri18 revistaatelierul-designeri34 revistaatelierul-designeri39 revistaatelierul-designeri51 revistaatelierul-designeri71 revistaatelierul-designeri78 revistaatelierul-designeri93 revistaatelierul-designeri111 revistaatelierul-designeri139

Noaptea albă a creatorilor şi designerilor de produs, este un proiect cultural realizat de Asociaţia Atelierul de Creaţie şi  finanţat de Administraţia Fondului Cultural Naţional.

Proiectul a fost creat în anul 2012, iar în anii 2013, 2014, 2015 a fost finalist la Gala Societăţii Civile, secţiunea Artă şi cultură şi Impact.

De asemenea, voluntarii săi au fost nominalizaţi la Gala Naţională a Voluntarilor, secţiunea artă şi cultură.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.