GALERIE FOTO: Concurs de coafuri extravagante: o coafeză din Satu Mare a câştigat marele premiu!

2

Cei mai buni hair stylişti din Transilvania s-au întrecut weekendul aceasta la un concurs de coafuri extravagante. Competiţia a avut loc în cadrul evenimentului Beauty Forum şi sute de pasionaţi de frumos au putut admira minunatele creaţii ale stiliştilor!

Zeci de hair stylişti s-au înscris în acest an la competiţia de coafuri extravagante, organizat în cadrul Beauty Forum. Aceştia şi-au pus creativitatea la contribuţie şi au prezentat adevărate opere de artă în faţa juriului. În timp ce unii au jonglat cu rozul quartz şi albastrul serenity, culorile anului, alţii şi-au demonstrat măiestria în arta împletiturilor.

bf1

bf3


bf7

bf6

Juriul, în frunte cu Adriana Popescu, renumită pentru coafurile extravagante pe care le realizează, a decis în final câştigătorul.Astfel, marele trofeu a ajuns la Bettina Szeri, o tânără coafeză din judeţul Satu Mare. Ea a realizat una dintre cele mai spectaculoase coafuri din concurs.

Bettina a convins juriul că merită primul loc în concurs. ” Ea a fost singura care a învăţat din lucrările mele , a reuşit să prindă aceste tehnici şi ceea ce a făcut în concurs a demonstrat încă odată cât este de talentată. “ ne-a declarat Adriana Popescu, preşedintele juriului.

bf2

bf5

După concursul de coafuri extravagante, a urmat şi o demonstraţie cu aceeaşi tematică. Adriana Popescu a oferit un adevărat spectacol cu o coafură realizată din mai multe stiluri de împletituri, cu ajutorul a cinci metri de păr, extensii.

adriana

Foto:Facebook Beauty Forum

2 COMENTARII

  1. Concurs de coafuri extravagante la Cluj. O coafeză din Satu Mare a câştigat marele premiu! - TuristBrasov.ro

    […] Cei mai buni hair stylişti din Transilvania s-au întrecut weekendul aceasta la un concurs de coafuri extravagante. Competiţia a avut loc în cadrul evenimentului Beauty Forum şi sute de pasionaţi de frumos au putut admira minunatele creaţii ale stiliştilor!, scrie paginadelifesstyle.ro […]

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.