GALERIE FOTO: Ce tipuri de mărțișoare găsești la târgurile de profil din Cluj Napoca

0

Oficial a venit primăvara, iar primele zile din Martie trebuie să ne prindă cu mărțișoare în piept! Este obiceiul cu care noi românii ne mândrim și de care nu uităm niciodată. La târgurile de profil găsești și în acest an mărțișoare pentru toate gusturile, dar și pentru toate buzunarele.

Nu mai puțin de patru târguri de mărțișoare sunt organizate în Cluj Napoca. Oferta este extrem de variată așa că domnii sigur găsesc darul potrivit la tarabele pline de culoare. Începând de la tradiționalele mărțișoare cu șnur alb-roșu, până la broșele elegante cu pietre prețioase, găsești de toate.

La fel ca și în anii trecuți la mare căutare sunt mărțișoarele handmade. Meșteșugarii au venit cu diverse modele pentru copii și doamne, în trendul anului 2017. Pe piață au apărut și mărțișoarele cu mesaje motivaționale sau inspirate din viața de zi cu zi. Prețul acestora începe de la 2 lei și ajunge până la 35 lei.

Nu doar mărțișoare se găsesc la aceste târguri. Puteți cumpăra și cadouri simpatice pentru cei dragi. Spre exemplu produse cu lavandă, păpuși îmbrăcate în port popular, obiecte vestimentare, accesorii, dar și câteva gustări delicioase.

GALERIE FOTO

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here