Fructele previn îmbătrânirea pielii!

0

Visezi la o piele frumoasă şi tânără, chiar dacă eşti conştientă de faptul că timpul lasă urme pe tenul tău?… Iată care sunt fructele care te pot ajuta să-ţi menţii supleţea pielii, chiar şi la a doua tinereţe.

Kiwi

Kiwi are o cantitate importantă de vitamina C şi mulţi antioxidanţi. Consumul acestui fruct te protejează de radicalii liberi şi previne îmbătrânirea, având totodată o mulţime de beneficii şi pentru sănătate.

Rodia

Bogată în vitamine şi minerale, precum fosforul sau magneziul, rodia asigură toate substanţele necesare pielii tale, pentru a o proteja de factorii nocivi din mediu. În plus, consumul de rodie te poate ajuta să preîntâmpini şi apariţia vergeturilor, deoarece o substanţă din acest fruct influenţează direct producţia de colagen şi elastină.

Avocado

Bogat în grăsimi sănătoase şi vitamina E, consumul de avocado poate face minuni pentru pielea ta. Nu numai că o păstrează tânără şi frumoasă, dar avocadoul are şi capacitatea de a menţine nivelul optim de hidratare al pielii.

Pepenele roşu

Acum e momentul să consumi cât mai mult pepene roşu! Medicii ne spun că acest fruct delicios conţine vitamine şi antioxidanţi esenţiali în procesul de regenerare al pielii. Iar dacă îţi place sucul de pepene roşu, pune în storcător şi seminţele – ele conţin zinc, seleniu şi multă vitamina E.

Banana

Îmbătrânirea prematură a pielii poate fi prevenită şi cu ajutorul consumului de banane. Bogate în vitamina C şi B6, dar şi în minerale esenţiale pielii, bananele sunt delicioase şi te menţin frumoasă şi plină de energie.

 

 

 

 

sursa text:unica.ro
Foto: femeie care tine o rodie, kiwi, pepene / Shutterstock

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.