Home / Vedete / FOTO-VIDEO: Vedetele, alături de Celia la evenimentul ei de relansare! Artista are și un nou videoclip!

FOTO-VIDEO: Vedetele, alături de Celia la evenimentul ei de relansare! Artista are și un nou videoclip!

Celia s-a relansat în industria muzicală din România! Celebra cântăreață a revenit în lumina reflectoarelor, iar aseară și-a lansat cel mai nou videoclip pentru melodia “La două capete”. Artista a colaborat cu Karym pentru piesa care deja se bucură de un real succes. 

Costi Ioniță, Lora, Raluka, Dj Sava și Kamara i-au fost alături Celiei la evenimentul de relansare a vedetei. Frumoasa artistă a revenit cu o nouă melodie, mult așteptată de fani. Pentru a marca aceste momente pline de emoție, Celia a organizat o petrecere la care și-a invitat prietenii și colaboratorii.

Celia și Karym au lansat aseară cel mai nou videoclip filmat de curând într-o locație de basm. Piesa “La două capete” a fost pe placul invitaților, iar videoclipul a fost extrem de apreciat.

Piesa de revenire a Celiei este despre dragoste şi infidelitate, unde rolul iubitului care a călcat strâmb este jucat de Karym, cu care artista e la prima colaborare, iar rolul „amantei” din clip este jucat de Andreea, fostă concurentă la show-ul „Mireasa pentru fiul meu”.

Celia a ales ca videoclipul să fie filmat la Colibița / Bistrița-Năsăud, în inima munților, în regia lui Florin G. Botea / Rival Film. „Cu toată sinceritatea vă spun că aici în România, la  Colibița, am găsit o locație extraordinară! Abia aștept să îmi petrec vacanța alături de familia mea acolo… e un loc de vis. ”, ne-a declarat Celia.

Artista se declară încântată de colaborarea cu Karym şi are numai cuvinte de laudă despre acesta: „Această colaborare a fost marcată de destin, aşa trebuia să fie, am simțit că această piesă trebuie făcută cu un artist talentat, la început de drum, dar care are foarte multe de dăruit… Karym este foarte talentat, are un timbru frumos, iar piesa ni se potrivește mănuşă,” poveşte Celia.

Şi Karym se declară fericit de colaborarea cu Celia: „Sunt foarte fericit că am colaborat cu Celia pentru piesa „La două capete”, mai ales că este piesa ei de revenire după câțiva ani. Este un vis împlinit şi ne dorim din tot sufletul să facem o figură bună cu această piesă minunată. Abia aşteptăm să o ascultați şi voi.” 

VEZI AICI VIDEOCLIPUL:

About paginadelifestyle

Check Also

10 motive pentru care trebuie să mergi anul acesta la Electric Castle

Festivalul Electric Castle, care este organizat in Bontida , este una dintre cele mai cunoscute ...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.